CoinFLEX boot drijft op Libra

CoinFLEX gaat Libra vertraging-future verkopen

Vanaf 24 oktober kun je bij CoinFLEX een future termijncontract afsluiten waarin je wed op de kans dat Libra dit jaar niet gaat uitkomen. De kans dat Libra dit jaar niet gaat uitkomen is reëel.

Libra vecht sinds de aankondiging van Facebook tegen een storm van kritiek met name uit de politieke hoek. Libra wordt door het grootste social media-bedrijf op de planeet uitgebracht. Als zodanig heeft de EU en Amerika openlijk hun twijfel geuit over mogelijke belangen verstrengeling en machtsmisbruik.

Hoe werkt de future?

Vanaf 24 oktober kun je het future termijncontact afsluiten. Het contract wordt in de eerste 30 minuten aangeboden met een 30% kans dat Libra voor het einde van de maand gaat uitkomen. Het contract loopt voor vijf weken en stopt op 30 december 2019.

Na de eerste 30 minuten worden de potentiële winsten kleiner. Stel dat je een contract hebt gekocht en Libra kant niet in 2019 uit: dan heb je het restant van je contract gewonnen. Een gok van 75% kost 75 % van de prijs van een Libra. Heb je gelijk dan win je één hele Libra.

Termijn contract of gokken?

De ludieke actie van CoinFLEX benadrukt de noodzaak van goede regelgeving. Wat hier gebeurt mag gewoon gokken genoemd worden. Het Libra termijncontract is het derde termijncontract dat CoinFLEX aanbiedt voor een token die nog niet is uitgekomen. 

CoinFLEX kan hiermee spelen omdat ze in de Seychellen zijn geregistreerd: de regelgeving is daar lakser als het op financiën aankomt. Let op als je op buitenlandse exchanges handelt. 


Starten met crypto en geen idee waar je moet beginnen?

Kom dan naar onze gratis Online Bitcoin Training!

Bekijk hier wat je gaat leren!

Image
Online Bitcoin Training van allesovercrypto