CoinFLEX boot drijft op Libra

CoinFLEX gaat Libra vertraging-future verkopen

Vanaf 24 oktober kun je bij CoinFLEX een future termijncontract afsluiten waarin je wed op de kans dat Libra dit jaar niet gaat uitkomen. De kans dat Libra dit jaar niet gaat uitkomen is reëel.

Libra vecht sinds de aankondiging van Facebook tegen een storm van kritiek met name uit de politieke hoek. Libra wordt door het grootste social media-bedrijf op de planeet uitgebracht. Als zodanig heeft de EU en Amerika openlijk hun twijfel geuit over mogelijke belangen verstrengeling en machtsmisbruik.

Hoe werkt de future?

Vanaf 24 oktober kun je het future termijncontact afsluiten. Het contract wordt in de eerste 30 minuten aangeboden met een 30% kans dat Libra voor het einde van de maand gaat uitkomen. Het contract loopt voor vijf weken en stopt op 30 december 2019.

Na de eerste 30 minuten worden de potentiële winsten kleiner. Stel dat je een contract hebt gekocht en Libra kant niet in 2019 uit: dan heb je het restant van je contract gewonnen. Een gok van 75% kost 75 % van de prijs van een Libra. Heb je gelijk dan win je één hele Libra.

Termijn contract of gokken?

De ludieke actie van CoinFLEX benadrukt de noodzaak van goede regelgeving. Wat hier gebeurt mag gewoon gokken genoemd worden. Het Libra termijncontract is het derde termijncontract dat CoinFLEX aanbiedt voor een token die nog niet is uitgekomen. 

CoinFLEX kan hiermee spelen omdat ze in de Seychellen zijn geregistreerd: de regelgeving is daar lakser als het op financiën aankomt. Let op als je op buitenlandse exchanges handelt. 


Starten met crypto en geen idee waar je moet beginnen?

Kom dan naar onze gratis online crypto training!

Bekijk hier wat je gaat leren!

Image
Online Bitcoin Training van allesovercrypto

 

 

 

 

Alle uitingen van AllesOverCrypto, waaronder begrepen alle producten (o.a. Crypto Signalen en de Crypto Masterclass), berichten en e-mails, zijn de professionele mening van AllesOverCrypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. AllesOverCrypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.

De uitingen van AllesOverCrypto hebben uitsluitend een educatief karakter en kunnen op geen enkele wijze als financieel, juridisch of fiscaal advies worden opgevat. AllesOverCrypto is geen financieel, juridisch- en/of fiscaal adviseur. Er komt geen adviesrelatie tot stand tussen jou en AllesOverCrypto.

De door AllesOverCrypto gepresenteerde informatie is door haar met de grootste aandacht en zorg samengesteld. AllesOverCrypto kan echter niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Het gebruik van deze informatie gebeurt op jouw eigen risico. Je dient ervan bewust te zijn dat de gepresenteerde informatie, mede door de snelheid waarmee de cryptomarkt zich beweegt, al snel achterhaald is dan wel kan zijn. Wees hiervan bewust bij het bestuderen van de informatie. Daarnaast wordt uitdrukkelijk verzocht de informatie zelf te verifiëren.

Eenieder die in één of meer cryptovaluta wil beleggen dient zijn/haar eigen onderzoek te doen alvorens een beslissing te nemen tot aan- of verkoop van cryptovaluta. AllesOverCrypto is op geen enkele wijze bij dit proces betrokken. Uitsluitend jijzelf bent verantwoordelijk voor jouw eigen aan-en verkoopbeslissingen. Het aankopen van cryptovaluta brengt vanwege de aard van het product en de volatiliteit van de cryptomarkt grote risico’s met zich mee. Deze risico’s zijn zo groot dat het zelfs mogelijk is je hele aankoopbedrag te verliezen. Koop dus geen cryptovaluta die je niet kunt veroorloven te verliezen.