Travala Booking Airplane

Booking.com en Travala: met crypto rond de wereld

’s Werelds grootste hotel booking site Booking.com is een strategische partnership aangegaan met crypto booking site Travala.com. Travala krijgt dankzij de deal toegang tot Bookings uitgebreide selectie van accommodaties. Dit betekent dat je nu bijna overal ter wereld met crypto een accommodatie kan reserveren.

Travala maakt vandaag via een persbericht op hun website bekent dat ze een strategische partnership zijn aangegaan met Booking.com. Travala is een reis website waar je met crypto overnachtingen kan betalen. Dankzij het strategische partnership kun je via Travala alle Booking accommodaties reserveren in 240 landen en 90.000 bestemmingen.

Crypto integratie

Het partnership zorgt dat mainstream cryptogebruik een stap dichterbij komt. Klanten van Travala kunnen betalen met 20 verschillende crypto’s variërend van Bitcoin (BTC) tot privacy coins zoals Monero. Travala CEO Matt Luczynski zegt:

Door het partnership krijgen onze gebruikers toegang tot Booking.com accommodatie lijst, maar ook toegang tot een reeks van marktleiders in reis accessoires, dit is een fantastisch gebruiksvoorbeeld voor onze eigen AVA-token en een enorme stap vooruit voor crypto integratie bij de massa.

AVA-token

Travala heeft ook een eigen token en smart contract. Klanten kunnen aan smart programs deelnemen waarmee ze een percentage korting krijgen. Daarbovenop verdien je AVA-tokens als je daadwerkelijk van je booking gebruik hebt gemaakt.

Travala heeft via hun Twitterkanaal bekend gemaakt dat hun AVA-token vanaf vandaag ook via Binance te verhandelen is in een handelspaar met Binance Coin. Travala heeft meerdere partnerships meet crypto wallets zoals die van Bitcoin.com. Dit kan voor serieuze korting zorgen voor de wereldreizigers onder ons.


Starten met crypto en geen idee waar je moet beginnen?

Kom dan naar onze gratis Online Bitcoin Training!

Bekijk hier wat je gaat leren!

Image
Online Bitcoin Training van allesovercrypto