Bitvavo en cryptohopper samenwerking

Bitvavo ondersteunt trading bot van Cryptohopper

Sinds deze week kan je met de trading bot van Cryptohopper handelen op het platform van Bitvavo. Hierdoor kan je 24/7 crypto traden, zonder zelf actief achter de computer te zitten.

Waarom is een trading bot handig?

Veel mensen hebben het tegenwoordig 'druk druk druk' met van alles en nog wat. Hierdoor hebben ze minder tijd en geduld om uren achter een scherm te zitten en hun handelsacties te bepalen. De geautomatiseerde handel via een trading bot kan daarom een goede oplossing zijn. Hiermee kan je een programma jouw trading strategie laten uitvoeren of je kan de tradingstrategie van een andere handelaar imiteren.

Over Cryptohopper

Cryptohopper heeft een viertal voordelen:

 1. 24/7 handelen 
  Dankzij de bot kan je 24/7 per dag en 365 dagen per jaar handelen. 
 2. Meerdere posities aanhouden
  Cryptohopper verhandelt alle beschikbare munten tegelijkertijd, houdt hun exacte prijzen bij en verkoopt zodra ze de beoogde winst bereiken.
 3. Data gedreven
  Een bot heeft geen last van emoties. Zaken zoals "paniek verkopen" en "FOMO" zijn hierdoor niet meer aan de orde.
 4. Social Trading
  Gebruikers van Cryptohopper kunnen zich direct abonneren op signaalgevers en automatisch reageren met een koop- of verkooporder wanneer deze binnenkomt. Een signaalgever is een handelaar die zijn handelsacties met anderen deelt, vandaar de benaming "Social Trading".

Automatisch handelen op Bitvavo

Voorheen was het nog niet mogelijk om automatisch te handelen op Bitvavo, maar sinds de samenwerking kan je nu de bot van Cryptohopper inzetten op het handelsplatform. Ruud Feltkamp is de CEO en Co-Founder van Cryptohopper en zegt over de samenwerking het volgende: 

Het is geweldig om deze samenwerking bekend te maken. Bitvavo is niet alleen onze eerste officiële Nederlandse partner maar we zijn ook echte fan van Bitvavo geworden. Ze hebben een goede API, hetgeen belangrijk is voor onze dienstverlening, en het platform werkt uitermate snel. Deze samenwerking is niet alleen goed nieuws voor al onze Nederlandse gebruikers maar ook voor alle nieuwe Bitvavo gebruikers. 

Ontwikkeling Bitvavo

Bitvavo heeft de afgelopen tijd een sterke ontwikkeling doorgemaakt. Ze hebben gewerkt aan een nieuwe website, zijn opgenomen op de website van CoinMarketCap en maken het nu dus ook mogelijk om met een trading bot te handelen. Hiermee zetten ze een goede stap in de richting om crypto meer mainstream te maken.

Om zelf te bekijken hoe Cryptohopper werkt, kan je via deze link gratis de dienst testen. Koppel vervolgens je Bitvavo-account om de bot in werking te zien.


Tijdelijk - Gratis €1.000 verhandelen

Maak via AllesOverCrypto een Bitvavo-Account aan en betaal over de eerste €1000 aan crypto geen handelskosten!

 • Goedkoopste crypto exchange van NL
 • Geld storten met iDEAL en beginnen
 • Zeer gebruiksvriendelijk

Account aanmaken bij Bitvavo