Fysieke Bitcoins die op een laptop liggen met een handelsgrafiek in beeld

Bitcoin.com komt met eigen cryptocurrency exchange

De website Bitcoin.com zet zich in om digitale assets meer toegankelijk te maken voor iedereen in de wereld. In juni hebben ze een peer-to-peer marktplaats voor Bitcoin Cash gemaakt en op 2 september 2019 lanceren ze hun eigen cryptocurrency exchange, exchange.bitcoin.com

De marktplaats en exchange zijn twee features die worden toegevoegd aan al een hoop bestaande services van dit bedrijf. Zo hebben ze al een crypto-casino, crypto-wallet en schrijven ze nieuwsberichten over deze industrie. 

De exchange zal om te beginnen eerst de handel in de grootste cryptomunten ondersteunen. Daarnaast zijn ze van plan om ongeveer 50 trading pairs toe te voegen. Het handelsplatform staat nog niet live, maar je kan je wel al registreren.

Image
Countdown timer voor de bitcoin.com exchange

Ze geven aan dat het platform de concurrentie gaat verslaan doordat ze een krachtige matching engine hebben en dat traders gebruik kunnen maken van professionele grafieken. Dit klinkt voor ons niet als zeer onderscheidend, maar hopelijk worden we aangenaam verrast! 

Ze zijn bij Bitcoin.com echt fan van Bitcoin Cash. Deze website is dan ook niet dé website als het gaat om Bitcoin. Dit is namelijk Bitcoin.org. Dat ze fan van Bitcoin Cash zijn laten ze onder andere zien doordat ze de SLP-tokens op het handelsplatform willen ondersteunen. Dit zijn tokens die op de blockchain van Bitcoin Cash zijn ontwikkeld.