Bitcoin gamer

Bitcoin scoren in First-Person-Shooter game

Bitcoin scoren door een spelletje te spelen? Donnerlab maakt het mogelijk om spelers Bitcoin te laten verdienen en verliezen in een first-person-shooter (FPS) spel. In het spel is het mogelijk om de jacht te openen op andere spelers en om “Satoshi cubes” op te pikken. D

onnerlab is een online gaming platform dat als main focus het ontwerpen van lightning games en applicaties heeft. 

Knal andere spelers af en verdien Bitcoin

In een twitterbericht van 19 november, laat Donnerlab weten dat het aan de slag is gegaan met hun nieuwste project. De working title is ‘Bitcoin Bounty Hunt’, een volledig lightning-native multiplayer FPS-game. Het Lightning Network is een betaalprotocol dat snelle en veilige microbetalingtransacties tussen twee ‘nodes’, in dit geval gamers, mogelijk maakt.

Donnerlab is opgericht door de 25-jarige Konstantin Nick, na de Lightning Hackday in München, Duitsland in 2018. Het doel van Nick is om de wereld op een bredere schaal kennis te laten maken met de grootste cryptocurrency’s. 

Het FPS-spel in ontwikkeling komt met een geïntegreerde neutrino wallet, waar games hun coins kunnen opslaan. Daarnaast is er een functionaliteit in de maak waarbij er een veiling gehouden kan worden. En natuurlijk mag de optie om elkaar in het spel af te knallen niet ontbreken. 

Bitcoin-adoptie via games

In oktober kondigde Bitcoin-enabled startup Satoshis Games de samenwerking met Lightning Networks microtransacties al aan. In het Fortnite-achtige spel kunnen interacties tussen spelers een som van Bitcoin kosten of opleveren voor de spelers. Satoshis Games zei op dat moment: 

In eenvoudige woorden: spelers kunnen Bitcoin verdienen door andere spelers te doden en verliezen Bitcoin wanneer ze zelf worden gedood.

De gamer krijgt real-time updates wanneer hij of zij een andere speler schade aanbrengt, zelf geraakt wordt of wanneer hij of zij een item met Bitcoin oppikt. Daarnaast is het voor spelers mogelijk om zonder enige vertraging hun tegoed direct op te nemen, wanneer ze dit graag zouden willen. 


Starten met crypto en geen idee waar je moet beginnen?

Kom dan naar onze gratis online crypto training!

Bekijk hier wat je gaat leren!

Image
Online Bitcoin Training van allesovercrypto

 

 

 

 

Alle uitingen van AllesOverCrypto, waaronder begrepen alle producten (o.a. Crypto Signalen en de Crypto Masterclass), berichten en e-mails, zijn de professionele mening van AllesOverCrypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. AllesOverCrypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.

De uitingen van AllesOverCrypto hebben uitsluitend een educatief karakter en kunnen op geen enkele wijze als financieel, juridisch of fiscaal advies worden opgevat. AllesOverCrypto is geen financieel, juridisch- en/of fiscaal adviseur. Er komt geen adviesrelatie tot stand tussen jou en AllesOverCrypto.

De door AllesOverCrypto gepresenteerde informatie is door haar met de grootste aandacht en zorg samengesteld. AllesOverCrypto kan echter niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Het gebruik van deze informatie gebeurt op jouw eigen risico. Je dient ervan bewust te zijn dat de gepresenteerde informatie, mede door de snelheid waarmee de cryptomarkt zich beweegt, al snel achterhaald is dan wel kan zijn. Wees hiervan bewust bij het bestuderen van de informatie. Daarnaast wordt uitdrukkelijk verzocht de informatie zelf te verifiëren.

Eenieder die in één of meer cryptovaluta wil beleggen dient zijn/haar eigen onderzoek te doen alvorens een beslissing te nemen tot aan- of verkoop van cryptovaluta. AllesOverCrypto is op geen enkele wijze bij dit proces betrokken. Uitsluitend jijzelf bent verantwoordelijk voor jouw eigen aan-en verkoopbeslissingen. Het aankopen van cryptovaluta brengt vanwege de aard van het product en de volatiliteit van de cryptomarkt grote risico’s met zich mee. Deze risico’s zijn zo groot dat het zelfs mogelijk is je hele aankoopbedrag te verliezen. Koop dus geen cryptovaluta die je niet kunt veroorloven te verliezen.