binance feestende mensen

Binance.US opent de deuren voor publiek

Binance.US, de Amerikaanse tak van exchange-gigant Binance, heeft aangegeven dat de inschrijvingen vanaf vandaag geopend zijn. 

Dit is goed nieuws voor inwoners van 38 staten in Amerika. Minder goed nieuws is er voor inwoners van de staten New York, Washington, Florida en nog 10 staten. 

Sommige deuren Binance.US nog gesloten

Volgens de blogpost van Binance.US kunnen geïnteresseerden zich aanmelden op het platform vanaf 8 uur in de ochtend. Ook Alabama, Alaska, Connecticut, Georgia, Hawaii, Idaho, Louisiana, North Carolina, Texas en Vermont zijn uitgesloten van inschrijving. De CEO van Binance.US, C. Coley, merkt in zijn blogpost op:

Het is teleurstellend dat we Binance.US voor nu nog niet kunnen aanbieden in de staten waar ik zelf ben opgegroeid en waar ik mijn opleiding heb gevolgd. Maar jullie kunnen van me aannemen dat dit nog maar het begin is en dat het onze missie is om het platform zo snel mogelijk uit te breiden en mogelijk te maken in de staten die velen van ons "thuis" noemen.

Tijdens de start geen fees

Tot 1 november worden er geen trading fees opgelegd door Binance.US, zo is terug te lezen in de verklaring. Binance.US zal aan het begin transfers van Bitcoin, Ether, Ripple, Bitcoin Cash, Litecoin, Tether en USD accepteren, zodra de nieuwe inschrijving gecontroleerd en gevalideerd is. 

Het platform van Binance.US is op geen enkele manier gekoppeld aan Binance en zal als een seperaat platform worden beschouwd. Binance.US is namelijk onderdeel van BAM Trading Services. De digitale bezittingen zullen ook worden ondergebracht in wallets van Binance.US, niet die van Binance zelf. 

Na de proefperiode van de komende 6 weken zal Binance.US een ‘flat fee’ van 0.10% per transactie hanteren. Daarmee willen ze afstappen van variabele fee-constructies zoals deze door andere exchanges gebruikt worden.  De opening van Binance.US is overigens veel sneller dan eerder werd vermoed. Toen leek het erop alsof het platform niet live zou gaan voor november dit jaar. 


Start jouw Crypto Avontuur

Maak via de Binance Referral ID van AllesOverCrypto gratis een account aan en ontvang voor altijd 20% korting op de transactiekosten!

  • Goedkoopste handelsplatform
  • 150+ verschillende cryptomunten
  • Ideaal voor beginners en gevorderden

Account aanmaken bij Binance