Binance logo met kantoorpanden erachter

Binance wil kantoor openen in Londen

Binance gaat zich meer op Europa focussen en zal een kantoor in Londen openen. Voorheen lag de focus vooral op het continent Azië en deze zal zich nu ook gaan richten op het Westen.

Binance in Londen

Het Verenigd Koninkrijk heeft positieve wetgeving voor cryptomunten en dit maakt het voor Binance interessant om hier zijn kantoor te vestigen. Binance CEO Changpeng Zhao maakt zich niet druk om de Brexit. Volgens hem zal dit weinig invloed hebben op de gang van zaken in het land. Mocht de pond wel last krijgen van de Brexit, dan fungeert Bitcoin als belangrijke 'store of value'.

Wanneer ze hun kantoor hier zullen openen is nog onbekend. Changpeng Zhao, ook bekend als CZ, wil hier nog niets over loslaten.

Binance in Amerika

Amerikanen kunnen vanaf 12 september 2019 niet meer bij Binance.com handelen en zullen een nieuw account moeten openen bij Binance.us, die naar verwachting in september wordt gelanceerd. Amerika staat bekend om zijn strikte wetgeving voor de financiële sector en om dollars op een cryptocurrency exchange mogelijk te maken is het noodzakelijk om een soort bank-account te openen.

Dit is absoluut niet gemakkelijk aangezien veel banken niet met crypto-bedrijven willen samenwerken. Het is dus nog best een klus om als cryptocurrency exchange voet aan de grond te krijgen in dit continent. 

5 tot 10 nieuwe handelsplatformen

Het openen van nieuwe platformen ligt in lijn met wat CZ in september 2018 zei. Hij gaf toen aan dat hij binnen één jaar vijf tot tien fiat-to-crypto exchanges wilde lanceren. Na de aankondiging volgde al snel de opening van nieuwe handelsplatformen in Uganda, Singapore en Jersey.