stock market

Binance USA ziet trading volume $10 miljoen doorbreken 

De Amerikaanse tak van crypto-exchangegigant Binance, Binance.US, heeft de grens van een trading volume van $10 miljoen doorbroken.

Dit geeft Binance.US CEO, Catherine Coley, door in het persbericht. Op het moment van publicatie was er $10.481.594 over het platform gegaan in die dag. Dit blijkt uit data wat beschikbaar is gesteld door Binance.US. 

CEO Binance World: “Duurde langer voor ons” 

Binance.US opende haar deuren op 24 september van dit jaar, met oorspronkelijk een 13-tal fiat-to-crypto en crypto-to-crypto trading pairs. Deze bevatten onder meer bekende cryptocurrency’s als Bitcoin, Ether, Ripple, Bitcoin Cash, Litecoin, Binance Coin en Tether. 

Eerder deze maand maakte Binance bekend dat de onlangs vrijgegeven Bitcoin futures een schot in de roos blijkt te zijn. CEO van Binance zelf, Changpeng Zhao, reageert op het nieuws uit Amerika: 

Het kostte ons (Binance, red.)  destijds langer om dezelfde prestatie neer te zetten. Men onderschat de hoeveelheid werk  er gaat zitten in het opstarten van een nieuw platform.”

De ontwikkelingen van deze week

Eerder maakte AllesOverCrypto melding van berichten vanuit Binance in de vorm van een speech van CEO Zhao, dat hij in Poetin de meest invloedrijke persoon in de hele blockchain-industrie zag. Ook liet hij weten dat Binance zich aan het voorbereiden is op een integratie van de Russische roebel in het platform. 

Binance.US is ondertussen druk bezig om het portfolio waarop support geleverd wordt verder uit te breiden. Deze week is het mogelijk geworden om twee nieuwe cryptocurrency’s via het platform te verhandelen. Het gaat om de IOTA en de Binance USD. 


Starten met crypto en geen idee waar je moet beginnen?

Kom dan naar onze gratis online crypto training!

Bekijk hier wat je gaat leren!

Image
Online Bitcoin Training van allesovercrypto