Binance handelsplatform

Binance US wil deze 30 cryptomunten ondersteunen

Binance is een van de grootste cryptocurrency exchange van dit moment en opent binnenkort z'n platform in de Verenigde Staten. Op dit moment kijken ze naar 30 verschillende cryptomunten die ze verhandelbaar willen maken op het platform.

In een post op het kanaal Medium deelt Binance mede dat Binance.us speciaal gemaakt is om de handel in cryptomunten mogelijk te maken in Amerika. Het land staat bekend om z'n strikte wetgeving omtrent financiële producten en veel handelsplatformen hebben daarom Amerikaanse beleggers de toegang moeten ontzeggen. In plaats van de Amerikaanse belegger af te wijzen en niet meer naar om te kijken, heeft Binance besloten om een speciaal platform voor hen te ontwikkelen.

Door middel van een Digital Asset Risk Assessment Framework willen ze aan de compliance van het land voldoen. Daarnaast hebben ze ook een partnerschap met het bedrijf IdentityMind. Dit bedrijf gaat hen helpen bij het voldoen van de compliance- en beveiligingsvereisten van Amerika.

Vanaf 12 september kan de Amerikaanse belegger niet meer op Binance.com beleggen en tegen die tijd zal naar verwachting het nieuwe platform Binance.us live gaan. De exacte datum voor de lancering is nog niet bekend.

Binance zegt:

“Binance US strives to be a reliable and efficient marketplace for a rich selection of high-quality digital assets, so that our users can be part of the open and competitive market that discovers projects with true utility.”

De 30 cryptomunten die Binance.us onderzoekt zijn: ADA, ATOM, BAT, BCHABC, BNB, BTC, DASH, EOS, ETC, ETH, HOT, IOTA, LINK, LOOM, LTC, MANA, NANO, NEO, PAX, REP, RVN, TUSD, USDC, USDT, VET, WAVES, XLM, XRP, ZIL, ZRX:

Image
Lijst van cryptomunten die Binance.us gaat listen

Bron afbeelding: Flickr