tradefloor

Binance US support nu ook Neo en Cosmos

Crypto exchange Binance US heeft te kennen gegeven dat ze vanaf heden ook support leveren voor het traden van crypto’s Neo en Cosmos.  

De Amerikaanse tak van de wereldberoemde exchange laat dit weten op hun website. Met directe ingang kunnen beide crypto’s verhandeld worden via het platform. Zowel Neo als Cosmos staan volgens Coin360 in de top 20 qua market capitalization. 

Cosmos levert een platform gebaseerd op blockchaintechnologie, wat werkt als tussenpartij tussen verschillende blockchains. Het lanceerde zijn eerste ecosysteem in maart van it jaar, nadat de token sale in april 2017 goed was voor 17,3 miljoen dollar. 

Neo daarintegen is een decentraal blockchain applicatieplatform. Ze kwamen in september in het nieuws, als de allereerste blockchain member van Microsofts open source project, the .NET Foundation.

Ten tijde van het bericht is NEO stijgende met 4,32% en wordt verhandeld op $10,87, terwijl Cosmos met $3,10 per stuk met name een zijwaartse tendens laat zien.

Binance support STX voor $250.000 aan langetermijngelden

Eerder deze week maakte het grote broertje van Binance US, Binance World, bekend dat zij de STX token van Blockstack nu ook hebben opgenomen in hun lijst van crypto’s. et bedrijf ontving een betaling van een kwart miljoen dollar vanuit Blockstack onder de noemer van een ‘langetermijn betaling’. Binance kreeg dit bedrag door een storting van 833.333 STX, wat met een waarde van $0,30 overeenkomt met zo’n $250.000 dollar. 

Binance laat overigens wel weten nooit gevraagd te hebben om een betaling en dat zij geen listing fee hebben gevraagd aan Blockstack. De betaling was volgens Binance dan ook een marketing-activiteit vanuit Blockstack zelf en op hun eigen initiatief overgemaakt. 

De listing van STX komt na een token sale waarbij $23 miljoen dollar werd opgehaald. 


Starten met crypto en geen idee waar je moet beginnen?

Kom dan naar onze gratis online crypto training!

Bekijk hier wat je gaat leren!

Image
Online Bitcoin Training van allesovercrypto