Binance logo met gebouwen op de achtergrond

Binance neemt derivatenplatform JEX over

De cryptocurrency exchange Binance heeft het derivatenplatform JEX overgenomen. Dit ligt in lijn met de plannen van Binance om stappen te maken in de crypto-asset derivatenmarkt.

Overname van JEX

JEX is een crypto-asset handelsplatform waar je derivaten kan verhandelen. Op 2 september 2019 heeft Binance aangekondigd het bedrijf te hebben overgenomen en dat het vanaf nu als Binance JEX door het leven zal gaan. Het bedrijf valt nu binnen het ecosysteem van Binance en focust op het uitbouwen van de crypto-asset derivatenmarkt. Hierbij kan je denken aan futures contracts, opties en andere derivatenproducten.

#Binance Acquires Cryptoasset Trading Platform JEX https://t.co/mqm3bXhk63 pic.twitter.com/P1JMJvbCOB
— Binance (@binance) September 2, 2019

JEX heeft z'n eigen token en Binance zal meer gebruiksmanieren voor deze token introduceren. Ook zullen ze de JEX-tokens onder de gebruikers distribueren door middel van marketingactiviteiten en community-beloningen. Dankzij het nieuws is de koers van de JEX-token met zo'n 200% omhoog geschoten. 

Over JEX

Het voormalige team van OKcoin heeft het derivatenplatform JEX gecreëerd. De oprichter van Binance, Changpeng Zhao, was hiervoor CTO van OKCoin. Ze geloven erin dat gebruikers dankzij derivatenproducten geld kunnen verdienen in een bear market. De combinatie tussen opties en futures is volgens hen ideaal wanneer we onszelf in een tijd begeven waarin de beren de markt bepalen.

JEX biedt 21 cryptomunten aan en heeft een dagelijks genormaliseerd handelsvolume van 723 duizend dollar. Bitcoin Cash is de meest verhandelde munt op het platform. De basis van JEX ligt in Singapore.


Meer geld verdienen met crypto? Download het gratis ebook met 12 tips!

Ja, ik ga akkoord. Hiermee ontvang ik ook regelmatig waardevolle tips!