1/7

Logo AOC

Eerst leren, dan investeren

AllesOverCrypto

1/7

"Hoe blockchain en crypto jouw leven zullen veranderen."

Patrick Suiker - Crypto Expert

Blockchain in het kort

Wat is blockchain?

Alle informatie die wij met z'n allen online produceren, wordt opgeslagen in een database. Deze database wordt beheerd door de grote bedrijven zoals Facebook en Google of door banken. Dit maakt deze giganten ontzettend machtig. 
Blockchain is een alternatief voor de traditionele database zoals we die kennen. Blockchain zorgt ervoor dat de data wordt beheerd door jou, mij, iedereen in plaats van door een paar grote spelers in de markt.

Voordelen voor jou

Privacy

Je beheert je eigen data en bepaalt zelf met wie je dit deelt. Grote bedrijven hebben hier geen controle meer over.

Heerlijk simpel leven

Je eigen data kan je gaan gebruiken. Voorbeeld: Je online agenda communiceert de gewenste bestemming door aan je auto en de auto betaalt de parkeerkosten met je beschikbare geldsaldo. Allemaal automatisch.

Geld verdienen

Je kan je eigen data verkopen in plaats van dat Facebook dit doet. Hierdoor kan je geld verdienen met je eigen data!

Crypto in het kort

Crypto

Het geld in de wereld, zoals euro's dollars en ponden, wordt beheerd door de regeringen en banken. Deze partijen hebben ontzettend veel macht doordat ze letterlijk de controle hebben over al het geld. Ze kunnen besluiten geld bij te drukken en ze weten precies hoeveel geld jij op de bank hebt staan. Ze willen deze informatie zelfs gaan verkopen aan bedrijven.
Crypto refereert naar de populaire cryptomunten zoals Bitcoin. Dit is digitaal geld dat werkt dankzij de blockchaintechnologie. Het geld wordt beheerd door ons allemaal in plaats van door de regeringen en banken. Met dit digitale geld kan jij binnen een minuut naar iedereen in de wereld geld versturen, alsof je een e-mail verstuurt. En dit allemaal zonder hoge transactiekosten te betalen.

Voordelen voor jou

Gemakkelijk geld versturen!

Geld naar iedereen in de wereld versturen alsof het een emailtje is. Geen wachttijden of hoge transactiekosten

Financiële vrijheid

Je hebt je geld in eigen beheer in plaats van dat je afhankelijk bent van banken wanneer jij bij je geld kan. Bovendien word je geld meer waard in plaats van minder.

Overal hetzelfde betaalmiddel

Als je naar Engeland gaat, moet je eerst je euro's naar ponden omwisselen en dit kost geld. Met Bitcoin kan je straks overal ter wereld betalen.

Schouderklopje voor jezelf dat je de tijd neemt eerst te leren voordat je gaat investeren.

"De beste investering die je kan maken, is de investering in jezelf"

~Warren Buffet~

Les 1

Copyright 2017-2022 © AllesOverCrypto 

Alle uitingen van AllesOverCrypto, waaronder begrepen alle producten (o.a. Money Mastery), berichten en e-mails, zijn de professionele mening van AllesOverCrypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. AllesOverCrypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn. De uitingen van AllesOverCrypto hebben uitsluitend een educatief karakter en kunnen op geen enkele wijze als financieel, juridisch of fiscaal advies worden opgevat. AllesOverCrypto is geen financieel, juridisch- en/of fiscaal adviseur. Er komt geen adviesrelatie tot stand tussen jou en AllesOverCrypto. De door AllesOverCrypto gepresenteerde informatie is door haar met de grootste aandacht en zorg samengesteld. AllesOverCrypto kan echter niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Het gebruik van deze informatie gebeurt op jouw eigen risico. Je dient ervan bewust te zijn dat de gepresenteerde informatie, mede door de snelheid waarmee de cryptomarkt zich beweegt, al snel achterhaald is dan wel kan zijn. Wees hiervan bewust bij het bestuderen van de informatie. Daarnaast wordt uitdrukkelijk verzocht de informatie zelf te verifiëren. Eenieder die in één of meer cryptovaluta wil beleggen dient zijn/haar eigen onderzoek te doen alvorens een beslissing te nemen tot aan- of verkoop van cryptovaluta. AllesOverCrypto is op geen enkele wijze bij dit proces betrokken. Uitsluitend jijzelf bent verantwoordelijk voor jouw eigen aan-en verkoopbeslissingen. Het aankopen van cryptovaluta brengt vanwege de aard van het product en de volatiliteit van de cryptomarkt grote risico’s met zich mee. Deze risico’s zijn zo groot dat het zelfs mogelijk is je hele aankoopbedrag te verliezen. Koop dus geen cryptovaluta die je niet kunt veroorloven te verliezen.