Eerst leren, dan investeren

1/7

"Hoe blockchain en crypto jouw leven zullen veranderen."

Patrick Suiker - Crypto Expert

AllesOverCrypto

1/7

Je beheert je eigen data en bepaalt zelf met wie je dit deelt. Grote bedrijven hebben hier geen controle meer over.

Privacy

Je eigen data kan je gaan gebruiken. Voorbeeld: Je online agenda communiceert de gewenste bestemming door aan je auto en de auto betaalt de parkeerkosten met je beschikbare geldsaldo. Allemaal automatisch.

Heerlijk simpel leven

Je kan je eigen data verkopen in plaats van dat Facebook dit doet. Hierdoor kan je geld verdienen met je eigen data!

Geld verdienen

Voordelen voor jou

Alle informatie die wij met z'n allen online produceren, wordt opgeslagen in een database. Deze database wordt beheerd door de grote bedrijven zoals Facebook en Google of door banken. Dit maakt deze giganten ontzettend machtig. 
Blockchain is een alternatief voor de traditionele database zoals we die kennen. Blockchain zorgt ervoor dat de data wordt beheerd door jou, mij, iedereen in plaats van door een paar grote spelers in de markt.

Blockchain in het kort

Wat is blockchain?

Geld naar iedereen in de wereld versturen alsof het een emailtje is. Geen wachttijden of hoge transactiekosten

Gemakkelijk geld versturen!

Je hebt je geld in eigen beheer in plaats van dat je afhankelijk bent van banken wanneer jij bij je geld kan. Bovendien word je geld meer waard in plaats van minder.

Financiƫle vrijheid

Als je naar Engeland gaat, moet je eerst je euro's naar ponden omwisselen en dit kost geld. Met Bitcoin kan je straks overal ter wereld betalen.

Overal hetzelfde betaalmiddel

Het geld in de wereld, zoals euro's dollars en ponden, wordt beheerd door de regeringen en banken. Deze partijen hebben ontzettend veel macht doordat ze letterlijk de controle hebben over al het geld. Ze kunnen besluiten geld bij te drukken en ze weten precies hoeveel geld jij op de bank hebt staan. Ze willen deze informatie zelfs gaan verkopen aan bedrijven.
Crypto refereert naar de populaire cryptomunten zoals Bitcoin. Dit is digitaal geld dat werkt dankzij de blockchaintechnologie. Het geld wordt beheerd door ons allemaal in plaats van door de regeringen en banken. Met dit digitale geld kan jij binnen een minuut naar iedereen in de wereld geld versturen, alsof je een e-mail verstuurt. En dit allemaal zonder hoge transactiekosten te betalen.

Crypto in het kort

Voordelen voor jou

Crypto

"De beste investering die je kan maken, is de investering in jezelf"

~Warren Buffet~

Schouderklopje voor jezelf dat je de tijd neemt eerst te leren voordat je gaat investeren.

Les 1