Powered by ProofFactor - Social Proof Notifications

Zo begin je metBitcoin & cryptomunten

Zelfs zonder kennis, ervaring of kapitaal

En we onthullen welke 'sleeping giant' we hebben ontdekt die de potentie heeft om meer dan 100x in waarde te stijgen!

Gratis online Bitcoin Training

Na deze gratis training van 1,5 uur:

Derek Westra & Patrick Suiker

Heb jij je eerste crypto gekocht voor 1 euro!
Weet je met welke strategie je geld kunt verdienen!
Begrijp je precies hoe Bitcoin en crypto werken!
Weet je welke sleeping giant wij hebben ontdekt
Snap je hoe je de beste cryptomunten vindt!

Mis het niet, ontwikkel jezelf en meld je direct gratis aan!


Je ontvangt direct een mail met 3 gratis e-boeken!

 1. De Crypto Mastergids - voor bij de Online Training
 2. De 7 beste manieren om online geld te verdienen
 3. 10 interessante redenen om te leren over crypto

Voor tijdens het wachten

3 gratis e-boeken

10 redenen om te leren over crypto


 • Al het geld is straks digitaal
 • Crypto wordt zo groot als internet 
 • De revolutie van geld maak jíj mee

Crypto Mastergids


 • Haal alles uit de Online Training
 • Bereid jezelf optimaal voor
 • Weet precies hoe je begint

7 manieren om online geld te verdienen


 • Reizen, terwijl je geld verdient
 • De ideale banen vanuit huis
 • 7 beste manieren voor je op een rij

Derek en Patrick hebben ondertussen alles wel meegemaakt in de Bitcoin-wereld. Van €10.000 in een uur verdienen tot aan €50.000 verliezen bij een hack.


Beiden hebben inmiddels al 8 jaar ervaring met het handelen in Bitcoin en daar zijn ze erg succesvol in. 


In deze training delen zij gratis hun expertise en ervaring, zodat jij een kickstart maakt om ook geld te gaan verdienen met Bitcoin en andere cryptomunten!

Copyright 2017-2022 © AllesOverCrypto 

Alle uitingen van AllesOverCrypto, waaronder begrepen alle producten (o.a. Crypto Signalen, Crypto Mastery en de Crypto Masterclass), berichten en e-mails, zijn de professionele mening van AllesOverCrypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. AllesOverCrypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn. De uitingen van AllesOverCrypto hebben uitsluitend een educatief karakter en kunnen op geen enkele wijze als financieel, juridisch of fiscaal advies worden opgevat. AllesOverCrypto is geen financieel, juridisch- en/of fiscaal adviseur. Er komt geen adviesrelatie tot stand tussen jou en AllesOverCrypto. De door AllesOverCrypto gepresenteerde informatie is door haar met de grootste aandacht en zorg samengesteld. AllesOverCrypto kan echter niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Het gebruik van deze informatie gebeurt op jouw eigen risico. Je dient ervan bewust te zijn dat de gepresenteerde informatie, mede door de snelheid waarmee de cryptomarkt zich beweegt, al snel achterhaald is dan wel kan zijn. Wees hiervan bewust bij het bestuderen van de informatie. Daarnaast wordt uitdrukkelijk verzocht de informatie zelf te verifiëren. Eenieder die in één of meer cryptovaluta wil beleggen dient zijn/haar eigen onderzoek te doen alvorens een beslissing te nemen tot aan- of verkoop van cryptovaluta. AllesOverCrypto is op geen enkele wijze bij dit proces betrokken. Uitsluitend jijzelf bent verantwoordelijk voor jouw eigen aan-en verkoopbeslissingen. Het aankopen van cryptovaluta brengt vanwege de aard van het product en de volatiliteit van de cryptomarkt grote risico’s met zich mee. Deze risico’s zijn zo groot dat het zelfs mogelijk is je hele aankoopbedrag te verliezen. Koop dus geen cryptovaluta die je niet kunt veroorloven te verliezen.