Powered by ProofFactor - Social Proof Notifications

#1 Crypto platform

100.000+

8+ jaar ervaring

Van Nederland en België!

Succesverhalen

Met crypto en blockchain

Begin vandaag nog en word succesvol in crypto!

Volg de gratis training en leer van A-Z hoe je geld kunt verdienen op de crypto markt

Zelfs zonder kennis, ervaring of kapitaal

Volg de training en ontvang 3 gratis e-boeken!👉

In de gratis training leren experts Derek Westra en Patrick Suiker je:

Bitcoin en andere cryptomunten kopen
Een succesvolle strategie opzetten
Vandaag nog succesvol van start te gaan
Geld verdienen op de cryptomarkt
Verborgen parels onder de cryptomunten herkennen die meer dan 100x in waarde stijgen

Leer van de breinen achter het grootste crypto platform van Nederland en België! 

Start vandaag nog!

Meer dan 100.000 mensen gingen je voor!

Het succes van Frank

Claim jouw plek in de gratis training en ervaar hetzelfde succes als Frank

"Ik ben sinds enige tijd bezig met de Crypto Masterclass van Derek en Patrick. Ik heb daar zeker geen spijt van en ik ben nog lang niet uitgestudeerd, heb ik wel gemerkt. Ik wil al een langere tijd beginnen met de cryptohandel, maar ik had eerlijk gezegd geen flauw idee waar ik moest beginnen, totdat ik de gratis webinar tegenkwam en die gevolgd heb. 
Aan het eind van de gratis webinar werd de Crypto Masterclass aangeboden. Daar hing uiteraard een aardig prijskaartje aan, maar ik moet zeggen: het is het dubbel en dwars waard geweest, en nog steeds. Ik heb er wel even over moeten nadenken, maar ik heb er geen moment spijt van gehad. 
Het is een lange, overzichtelijke cursus, maar wel onderverdeeld in aparte modules. Hierdoor kun je per onderwerp heel makkelijk eruit halen wat jij denkt dat voor jou belangrijk is. 
Wat voor mij heel belangrijk is geweest, zijn zeker de modules waarin de algemene trading regels werden uitgelegd en de aparte modules die alle indicatoren bij de kop pakten. Zodat ik nu aan de hand van de koersschommelingen redelijk kan bepalen wat een koers hopelijk gaat doen. 100% zekerheid heb je natuurlijk nooit, maar dat is de spanning van het handelen. 
Een tip voor mensen die nog twijfelen: DOEN! Ook al hik je misschien in eerste instantie tegen de uitgaven aan. Ik kan je verzekeren dat je het binnen enkele maanden dubbel en dwars eruit haalt. Het is gewoon ontzettend leuk om te doen. Het is nu zeker mijn grootste hobby en ik denk dat het ook heel lang dat zal blijven. 
Wat mij de cursus met name heeft opgeleverd, is het feit dat ik denk ik heel veel beginnersfouten heb vermeden. Het heeft mij dus ook nog niet of nauwelijks geld gekost en zeker al heel wat opgeleverd. Ik ben er blij mee!

Schrijf je in voor de gratis training en start jouw crypto avontuur

Cursisten beoordelen onze training met een 9,6

Copyright 2017-2023 © AllesOverCrypto 

Alle uitingen van AllesOverCrypto, waaronder begrepen alle producten (o.a. Money Mastery), berichten en e-mails, zijn de professionele mening van AllesOverCrypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. AllesOverCrypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn. De uitingen van AllesOverCrypto hebben uitsluitend een educatief karakter en kunnen op geen enkele wijze als financieel, juridisch of fiscaal advies worden opgevat. AllesOverCrypto is geen financieel, juridisch- en/of fiscaal adviseur. Er komt geen adviesrelatie tot stand tussen jou en AllesOverCrypto. De door AllesOverCrypto gepresenteerde informatie is door haar met de grootste aandacht en zorg samengesteld. AllesOverCrypto kan echter niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Het gebruik van deze informatie gebeurt op jouw eigen risico. Je dient ervan bewust te zijn dat de gepresenteerde informatie, mede door de snelheid waarmee de cryptomarkt zich beweegt, al snel achterhaald is dan wel kan zijn. Wees hiervan bewust bij het bestuderen van de informatie. Daarnaast wordt uitdrukkelijk verzocht de informatie zelf te verifiëren. Eenieder die in één of meer cryptovaluta wil beleggen dient zijn/haar eigen onderzoek te doen alvorens een beslissing te nemen tot aan- of verkoop van cryptovaluta. AllesOverCrypto is op geen enkele wijze bij dit proces betrokken. Uitsluitend jijzelf bent verantwoordelijk voor jouw eigen aan-en verkoopbeslissingen. Het aankopen van cryptovaluta brengt vanwege de aard van het product en de volatiliteit van de cryptomarkt grote risico’s met zich mee. Deze risico’s zijn zo groot dat het zelfs mogelijk is je hele aankoopbedrag te verliezen. Koop dus geen cryptovaluta die je niet kunt veroorloven te verliezen.