Profile picture for user Steffan Star

Er zijn veel vragen over de migratie van BitTorrent, daarom hier een post erover:

 

"Bitvavo start met BitTorrent #btt is dit de nieuwe of oude coin? Volgens research is het niet meer nuttig om in de oude te investeren?

En wat is er met BitTorrent gebeurd?"

 

Profile picture for user Steffan Star

Als je op Bitvavo BTT aanschaft, dan heb je uiteraard gewoon de nieuwe versie. Ik zal even uitleggen wat er precies gebeurt is, zodat je daar geen verwarring over hebt!

BitTorrent heeft een 1:1000 migratie gehad. Met deze migratie is er een verandering gekomen in de prijs per munt, de prijs is namelijk 1000x lager nu. Als je nog de oude versie had, moest die omgezet worden naar de lagere prijs, dit werd op exchanges automatisch gedaan. Hiervoor kreeg je dan ook gewoon 1000x het aantal munten voor terug.

Alle exchanges die nu BTT aanbieden, die bieden de nieuwe versie aan.

Hoop dat je hier iets aan hebt!

^Steffan

 

Profile picture for user chris88

Hoi Steffan,

Waarom is het momenteel niet mogelijk om btt over te zetten op een andere wallet of te verkopen op Bitvavo? 

Profile picture for user Steffan Star

Hey Chris,

Bij sommige munten geeft Bitvavo nog niet de mogelijkheid om ze te versturen naar andere exchanges of wallets. Ze noemen dit zelf "trade only mode".

Soms hebben ze onderhoud en kunnen de munten daardoor niet overgezet worden naar een ander platform. Maar bij sommige munten hebben ze die functie nog niet toegepast, wat uiteraard erg jammer is. 

Ik zie dat ze over BTT zeggen: "This asset is currently in trading only mode. Asset deposits and withdrawals will be enabled at a later date." Hierdoor zou het best nog wel even kunnen duren voordat je jouw Bittorrent kan overzetten naar andere wallets... 

Als het voor de veiligheid is, dan hoef je je niet al te druk te maken, aangezien jouw Bitvavo account tot 100.000 euro verzekerd is!

Helaas kan je voor nu niet jouw BTT overzetten, maar ik hoop dat je wel iets aan mijn antwoord hebt!

^Steffan