Profile picture for user Doobie

Drunk Millionaire ($DM).

Een BSC project wat is gebouwd met als doel; LOL. Het is 20 augustus opgericht door twee Nederlandse gasten. Onder het mom van DYOR ben ik in gesprek gegaan met de developers. Ze zijn vriendelijk en open over wat ze hebben neergezet.

Het idee was ontstaan na dat ze met een borrel op aan het discussiëren waren over de hoeveelheid oplichting in de cryptospace tegenwoordig. De hoeveelheid RUGS en niet verkoopbare tokens zorgde voor veel irritatie. Dit zorgde voor een "eureka" moment van één van hen. "We moeten een munt maken die schijt heeft aan alles. Een dikke middelvinger naar de scammers. Een Telegram groep waar we schaamteloos al die scammers bachelijk maken. Waar we niet over eierschalen hoeven lopen en kunnen zeggen wat we willen. Geen pump en dump onzin. Maar het moet wel iets extreems hebben." Zo vertelde een van hen.

De twee Nederlanders houden beide wel van een drankje en besloten dat dit een goed concept zou zijn voor een eerlijke en grappige munt. Dronken mensen liegen immers niet. Na maanden werken aan de code, waar veel testen aan te pas kwam, besloten ze te "deployen". Aangezien ze enigszins beschonken waren heeft dit tot grappige bijwerkingen geleid. Waaronder "magische reflecties" waarbij bezitters van de munt continu een kleine hoeveelheid munten erbij krijgt. 

Drunk Millionaire heeft een stealth launch gehad. Gaandeweg hebben ze het project uitgebreid met allerlei weggeef acties en spelletjes. "Er is zelfs een onderlinge highscore-strijd tussen de developers en de holders. Fantastisch!" Vertelde één hen erg enthousiast. "We willen lol hebben met onze holders. We willen laten zien dat we hier zijn om te blijven."

Hun aanpak van alle scammers en opdringerige "shillers en promoters" heeft echter wel wat kwaad bloed gezet. Ze hebben ondertussen meedere "bot-attacks" gehad en boze shillers die nep comments zijn gaan plaatsten. Lachend vertelde ze dat hun aanpak dus wel effect heeft. "De bot-attacks hebben we zonder al te veel moeite af kunnen wimpelen. Ook de nep comments zijn een lachertje. Dat ze deze moeite doen om ons kapot te maken of in een slecht daglicht te zetten betekent dat we iets goed doen. Zelfs concurrerende token developers doen hun best om ons te slopen. Erg grappig om te zien dat zij na een week toch de boel hebben opgelicht en wij hier nog steeds lachend staan te proosten met de investeerders. "

Het is zeker een aparte aanpak. Maar de humor maakt het zeker goed. Hun Tokenomics of zoals zij het noemen, Drunkenomics, zijn vrij bizar. 21% tax per transactie waarvan 15% supply burn, 3% marketing en 3% liquidity zorgt voor een snelle afname van de totale voorraad waarvan bijna 25% al is vernietigd. Met een nog lage MarketCap is alles nog mogelijk. Ik gun ze succes en zou iedereen aanraden even een kijkje te nemen.

En vergeet niet, DYOR. 

Profile picture for user Doobie

Contract: 0x693a3fbc6d5d83483c08558855e1b2535b51a26c

Website: Drunk-Millionaire.com

TG: @DrunkMillionaire

Twitter: @DrunkMillionBSC

Profile picture for user Brandon

Hahaha grappig om te zien dat er hier een artikel over wordt geschreven😍

 

Ik vind het een geniaal product. En de supply zal, binnen een paar maanden gigantisch minder zijn door de gekke burn op elke transactie.

 

Daarom hou ik deze munt lekker vast😉