Profile picture for user tronster

hi jongens, denken jullie dat de dalingen voorgoed voor bij zijn? nano is zelfs 3x gegaan! is de bodem nu voorbij?

Profile picture for user Derek

Uiteraard kan niemand dit met zekerheid zeggen, maar de voortekenen zijn goed! Als we naar het grotere plaatje kijken, dan kunnen we echter zeker nog niet de conclusie trekken dat we uit de bear market (down trend) zijn, dus het is nog even afwachten of deze groei aan blijft houden. Gevoelsmatig denk ik dat er nog één keer een correctie naar een diepere bodem komt en dat we vanaf dan weer de weg omhoog gaan inzetten. Maar voor hetzelfde geld hebben we die al bereikt! Één ding is in ieder geval wel zeker en dat is dat de bull market (up trend) steeds weer dichterbij komt!

Profile picture for user Robin

Nano heeft ook nog wel een lange weg te gaan dankzij alle extra tegenslagen die ze hebben gehad. Waar Ethereum nu op ~20% staat van de piek in Januari, staat Nano na bijna 3x zo veel waard te zijn nog steeds maar op ~10% van zijn hoogste prijs.

Profile picture for user cryptobull

De cryptomarkt is uiterst volatiel. Vaak zijn er koersbewegingen die niemand kan verklaren. Om deze redenen is het erg lastig om te bepalen waar nou echt de bodem zit. Maar ik denk toch dat we niet al te lang hoeven te wachten op een nieuwe bull run (maximaal een jaar?). In ieder geval hebben we in deze crypto crisistijden genoeg tijd om ons beter te verdiepen in de technologie en wat het ons allemaal kan brengen. Allesovercrypto is een leuke site om je meer te verdiepen in crypto. Ook zijn sites zoals bitcademy en coinmarketcap handig!

Moderator opmerking
Links verwijderd i.v.m. reclame