Profile picture for user memotje

hallo mensen,

ik kwam zojuist deze site tegen www.cryptoexchangechangers.com en ik vroeg mij af als er mensen hier zijn die hier ervaring mee hebben? Ik ben zelf namelijk van plan om dit te proberen Crypto is al helemaal nieuw voor mij dus laat staan als ik mezelf op zo'n site bevindt. Ik heb het zelf nog niet geprobeerd maar ben het dus wel van plan, voordat ik hier aan begin bedacht ik mij om forums bij langs te gaan om te kijken als er mensen zijn die hier ervaring mee hebben. Jullie mening/ervaring word gewaardeerd!

Alvast bedankt!

Profile picture for user Aernout Kolijn

Welkom in de wereld van crypto! Goed dat je eerst van tevoren navraag doet. Vooral op het begin kan er veel nieuwe informatie op je afkomen en het is goed om je van tevoren in te lezen. Je bent hier in ieder geval aan het juiste adres, we publiceren op de site van AllesOverCrypto namelijk dagelijks artikelen met info voor zowel beginners als ervaren traders.  

 

Bij de site die je doorstuurt, gaan meteen wat alarmbellen rinkelen. Ik vind de info op de site heel beperkt en het ziet eruit als een pagina die binnen een uur in elkaar is gezet. Het is niet duidelijk wie er achter deze site zit en het is ook niet duidelijk wat ze nou precies doen, alleen dat er een Telegram groep is. Mijn advies is om met Telegram- en Whatsapp groepen altijd uit te kijken. Het is niet altijd duidelijk wie er achter een groep zit, en er zijn ook vaak scammers actief. Dit lijkt op een site die enkel naar een Telegram groep verwijst en dat vind ik verdacht. Los daarvan zie ik ook Engelse spelfouten op de site, iets dat niet in hun voordeel werkt. 

 

Ik zou eens beginnen met de artikelen op onze site doornemen, je vind hieronder een paar links die interessant zijn: 

 

Lees hier wat Bitcoin is 

Leees hier wat Blockchain is 

 

We hebben ook een gratis training die je kunt volgen, dan krijg je een beeld van de wereld van crypto. Aanmelden kan via deze link 

 

Als er vragen zijn, laat het gerust weten.