Profile picture for user jaapanneke

Hallo forumleden

Aangezien ik volledig nieuw in het crypto gebeuren ben vind ik het echter zéér interessant.

Ik zou dan ook graag jullie mening willen horen/lezen aangaande de vele bots die ik op internet zie.  Er gaan wel evt mijn zuur verdiende centen in.

De    bit-premium bot ziet er super uit, maar is die te vertrouwen?????  zoniet welke andere optie????

 

Super bedankt voor evt info.

 

Profile picture for user Steffan Star

Hey Jaap,

Persoonlijk heb ik nog nooit van de bit-premium bot gehoord. Ik heb de bot net opgezocht, maar ik kan niet zoveel vinden erover eigenlijk.. Mocht je een link hebben dan kan je die delen, dan zoek ik het wat beter uit.

Wat betreft andere goede bots, denk ik dat 3commas een erg goede optie is. Het werkt hartstikke fijn en is niet al te duur. Daarnaast kan je makkelijk al je exchanges eraan koppelen en werkt het goed!

Voordelen van een bot als 3commas zijn dat die altijd online is, reactietijd is sneller waardoor winsten toenemen en verliezen afnemen, ze kunnen goed multitasking en natuurlijk kent een bot geen emotie waardoor die stabieler handelt. 😉

Nadelen van een bot als 3commas zijn dat ze niet met API’s werken wat enigszins onveilig kan zijn, daarnaast zijn bots als de markt erg volatiel ongeschikt, juist omdat ze geen emotie kennen. Het belangrijkste nadeel is dat een bot de performance van een handmatige trader versterkt, waardoor het een goede trader zal versterken, maar het heeft eerder een nadelig effect op een minder goede trader.

Hier nog een blog over 3commas zodat je iets meer kan lezen!

https://allesovercrypto.nl/blog/3commas-review-betrouwbaarheid-ervaringen-uitleg

Hoop dat je hier iets aan hebt, mogelijke vragen kan je altijd stellen! 

^Steffan