Profile picture for user Yunusg

Beste Cryptotraders,

Wat is het beste manier om je Bitcoins om te zetten naar euro's? Want meestal is er een limiet. 

Heeft er iemand een oplossing om groot aantal Bitcoins te verkopen zonder problemen te krijgen met de belasting etc?

 

 

Profile picture for user Patrick Suiker

De bekendste platformen die je voor het uitbetalen kunt gebruiken zijn de onderste 4. Ik heb ze voor je gerangschikt op basis van de grootte van de mogelijke uitbetaling.

  • Via Bitvavo kan je, indien geverifieerd, een ongelimiteerde uitbetaling doen. Heb het net nog even voor de zekerheid nagevraagd en dit werd bevestigd. Ook gaat het uitbetalingsproces bij Bitvavo veruit het gemakkelijkst en zijn de kosten het laagst. Je betaalt maximaal 0,25% transactiekosten en hoe hoger het bedrag dat je laat uitbetalen, hoe lager de kosten worden. Hier vind je de tabel met kosten.
  • Via Litebit kan je, indien geverifieerd, een ongelimiteerd bedrag laten uitbetalen. Wel kan je maar maximaal €5000 per keer laten uitbetalen. Dus stel je wilt €20k laten uitbetalen, dan maak je 4x een verkooporder van ieder €5000.
  • Via Kraken hangt het bedrag af van welke Tier je bent (in hoeverre je jezelf hebt geverifieerd). Hun maximum ligt op ruim €430.000 per maand dat je kan laten uitbetalen.
    Via deze link kan je hun limietentabel bekijken. Deze kan je inzien als je bent ingelogd in je eigen Kraken-account. De bedragen in die tabel staan in dollars weergegeven maar ze betalen ook euro's uit. Om het goede bedrag uit te rekenen doe je het dollarbedrag x 0,8628. Dat is de omrekenfactor van dollar naar euro en daarmee bereken je dus hoeveel euro's je kunt laten uitbetalen. 
  • Via Bitonic kan je tot een maximum van 10 BTC laten uitbetalen. Meer is ook mogelijk maar daarvoor dien je contact met ze op te nemen.

Mocht je nog een vraag hebben dan hoor ik het graag!