Hshare (HSR)

Hshare (HSR) is de “pre-launch” token van Hcash. Dit betekent dat gebruikers bij de lancering van het platform van Hcash elke Hshare mogen inwisselen voor een Hcash. Dit heeft het team gedaan om geld op te halen voor de ontwikkeling van het platform. Hcash wil net als cryptocurrency’s als OmiseGo, Ark, AION en ICON ervoor zorgen dat er transacties tussen verschillende blockchains gedaan kunnen worden en dat al deze blockchains met elkaar kunnen communiceren. Hshare gaat echter verder dan de andere crypto's door ook blockloze cryptocurrency’s (die bijvoorbeeld gebaseerd zijn op DAG, zoals Nano en IOTA), privétransacties en DAO-administratie te ondersteunen.

De manier waarop Hcash/Hshare dit wil doen is door twee sidechains te creëren: één speciaal voor blockchain en één voor DAG. Deze sidechains zullen adressen aanbieden die met elkaar kunnen communiceren. Hierdoor kan je vanuit je Hcash-wallet alle verschillende cryptocurrency’s versturen en ontvangen.

Hshare/Hcash wil ook voor privémunten een sidechain vormen, waardoor het de mogelijkheid gaat bieden om privétransacties vanaf het platform te doen. Dit doen ze door zero-knowledge proofs te implementeren die bij Zcash al succesvol blijken te zijn. Op deze manier is het mogelijk om te kiezen of je een privé of een publieke transactie wil doen vanuit je Hshare-wallet. Dit wordt hoogstwaarschijnlijk de grootste uitdaging voor het team. De anonieme currency’s gebruiken vaak verschillende protocollen en als Hshare het voor elkaar krijgt om deze met elkaar te laten communiceren, maken ze een reuzensprong in de wereld van crypto.

Hoe koop ik HSR?

  1. Klik hier en maak een gratis account aan op Binance
  2. Druk bovenaan op Assets
  3. Druk op Deposit bij BTC
  4. Genereer een eigen deposit adres en kopieer deze
  5. Ga naar Bitonic
  6. Koop het aantal BTC dat je wilt en plak het gekopieerde adres
  7. Wacht totdat de bestelling is binnengekomen
  8. Ga op Binance naar Exchange en klik HSR aan
  9. Koop de gewenste hoeveelheid HSR aan

 

Koers: €6,38

Ondersteunde Wallets

Wallet Voorraad Prijs
Ledger Nano S

Op voorraad

€ 89,99