Discord app weergeven

Hoe werkt Discord? - Complete uitleg van de Discord-servers

Onze twee nieuwe producten Crypto Signals en Crypto Mastery zijn succesvol gelanceerd en wat een lading van positieve feedback hebben wij nu al van jullie gekregen! Naast de berg aan positieve feedback kwamen er ook een hoop vragen naar voren, met name over Discord. Op het eerste oog kan Discord als best ingewikkeld ervaren worden. 

In deze blog zal ik jullie daarom wegwijs maken in Discord zodat je precies weet waarom wij voor Discord hebben gekozen en hoe het werkt. Na het lezen van deze blog weet je precies hoe we onze abonnementsproducten ingericht hebben, zodat jij alle voordelen van deze platformen kan benutten!

Zit jij nog niet in onze Discord groepen? Je kunt ook het ook eerst uitproberen zonder abonnement, maar dan alleen de open kanalen. Klik hier om naar de Discord-groep te gaan van Crypto Signals en hier om naar de Discord-groep van Crypto Mastery te gaan!

Bekijk snel:

Wat is Discord?

Voordat we beginnen met uitleggen hoe Discord werkt, is het handig om eerst een duidelijk beeld te hebben van wat Discord precies is.

Discord is een messenger-app, net als bijvoorbeeld Whatsapp, waar je gemakkelijk met elkaar kunt praten door te chatten of te (video)bellen. In tegenstelling tot Whatsapp, is Discord enorm uitgebreid in het aantal features (toepassingen/eigenschappen) dat het platform biedt. Discord is namelijk oorspronkelijk ontworpen voor gamers. Inmiddels is het platform veel groter dan dat en wordt het door erg veel verschillende doelgroepen gebruikt.

Discord is dus een platform om communities, van kleine en grote formaten, met elkaar in contact te brengen. Zo zie je bijvoorbeeld dat veel crypto-projecten een eigen Discord-groep hebben waar het team van de crypto contact heeft met de investeerders. Hier kunnen investeerder vragen stellen aan het team en worden ze gemakkelijk ingelicht over aankondigingen.

De meeste Discord groepen zijn open, waardoor iedereen in de groep kan via een link. Naast open groepen zijn er ook besloten groepen, bijvoorbeeld tradinggroepen waarin signalen worden gestuurd naar de leden om ze over te nemen. Crypto Signals en Crypto Mastery zijn voor een gedeelte open groepen, maar het grootste gedeelte van de kanalen is besloten voor abonnementsleden.

Waarom Discord?

Waarom hebben we gekozen voor Discord en bijvoorbeeld niet voor Whatsapp of Telegram? Daar zijn een paar redenen voor.

Overzicht

Eén van die redenen is dat Discord uiteindelijk een stuk overzichtelijker is dan andere platformen. Op Whatsapp en Telegram zou je bijvoorbeeld meerdere groepen aan moeten maken voor de verschillende onderdelen die we jullie aanbieden. Nu kan dat in één groep die onderverdeeld is in verschillende categorieën met de bijbehorende #kanalen, maar daarover straks meer.

Bij andere platformen zoals Telegram of Whatsapp zouden we iedereen handmatig moeten toevoegen in erg veel verschillende groepen. Bij Discord kan dat automatisch, wat ons meer tijd geeft om kansen in de markt te spotten en jullie feedback te geven!

Features

Bovendien heeft Discord enorm veel features waardoor we jullie veel beter en sneller op de hoogte houden van de vele kansen in de markt. Eén van die belangrijkste features zijn de 'bots' die je kunt instellen in Discord.

Zo zorgen onze Discord-bots er bijvoorbeeld voor dat iedereen automatisch een melding krijgt wanneer de prijs een niveau bereikt die wij ingesteld hebben. Zo weet je direct wanneer een order op Binance gevuld is!

Gemak

Discord is een platform dat een geschikte app heeft voor ieder apparaat. Je kunt dus gratis de Discord app downloaden voor op je PC, laptop en telefoon. Zeker voor de tradingsignalen en de farming-signalen kan dit uitermate handig zijn, omdat je hierdoor zo snel mogelijk kunt handelen.

Hoe claim ik mijn code?

Na het afhandelen van de betaling voor Crypto Mastery of Crypto Signals heb je in je in e-mail een link gekregen. Met die link kun je je code verzilveren zodat je de juiste rol in de Discord-server krijgt, waarmee je in alle kanalen kunt.

Voordat je je code kunt verzilveren moet je al een account hebben op Discord. Maak hier gratis een account aan voor Discord.

Het verzilveren van je code is erg eenvoudig:

 1. Je kopieert je eigen link uit de mail en opent hem in je browser. Bijvoorbeeld: https://allesovercrypto.nl/aoc_discord/claim/1d248c33
 2. Als je nog niet ingelogd was op Discord dan log je nu in.
 3. Je drukt op "Autoriseren
 4. Gelukt! Je hebt nu toegang tot alles.

In onderstaande afbeelding staan de verschillende stappen weergeven:

Image
Code verzilveren in Discord

 

Hoe werkt de Discord-groep van Crypto Signals?

We zijn aangekomen bij de uitleg van de Discord-groep van Crypto Signals. Na het lezen van deze uitleg weet jij precies waar alle onderdelen voor zijn!

Voordat je begint met de uitleg: vergeet niet de Discord-app op je PC, tablet of telefoon te downloaden. De Discord-app werkt super en is volledig gratis. Je kunt op je laptop of PC ook Discord openen binnen je browser, maar de app werkt een stuk beter en sneller.

Discord is onderverdeeld in verschillende onderdelen zodat je zoveel mogelijk overzicht houdt bij elke groep. Om je dit overzicht te laten begrijpen, laten we hier ieder onderdeel van Discord zien. Beginnend bij de grootste onderdelen en steeds verder inzoomend naar de kleinere onderdelen.

Servers

Ten eerste heb je de verschillende servers. Een Discord-server is de overkoepelende groep van meerdere kanalen. Je kan het dus vergelijken met een grote Whatsapp-groep die onderverdeeld is in meerdere groepen.

In de afbeelding hieronder heb ik mijn verschillende Discord-servers in het rood gemarkeerd (linksboven). Zoals je ziet zit ik in vier Discord-servers, waarvan ik momenteel in het menu van de Crypto Signals-server zit.

De andere vier servers zijn van Uniswap, Polkadot en Theta Network. Deze crypto-projecten hebben dus net als AllesOverCrypto een server aangemaakt die je gratis kunt joinen.

Image
Discord servers gemarkeerd in rood

Categorieën en kanalen

Van Discord-servers gaan we naar Discord-categorieën. Categorieën zijn er om het overzicht binnen Discord-servers te behouden. De categorieën categoriseren namelijk de verschillende #kanalen. De #kanalen zijn alle verschillende sub-groepen waar je een '#' voor ziet staan.Onze Discord is onderverdeeld in vier categorieën, namelijk: 'Welkom', 'Open', 'Analyses & signalen' en 'Discussie'. In de onderstaande afbeelding heb ik deze in het rood gemarkeerd.

Image
Discord categorieën gemarkeerd in rood

1. Welkom

De eerste categorie van de Crypto Signals-server is 'Welkom'. Zodra je de Crypto Signals-server hebt gejoined, is het belangrijk om als eerst deze #kanalen te lezen. Hier kun je namelijk lezen wat de groep precies inhoudt en welke onderdelen van de server waar voor staan. Alle #kanalen in de categorie "Welkom" zijn dan ook open en beschikbaar voor iedereen.

2. Open

De tweede categorie binnen de Crypto Signals-server is 'Open'. Deze categorie, je raadt het al, is ook open voor iedereen. Hier kunnen groepsleden zonder abonnement dus gratis rondkijken. Zo publiceren we hier ook crypto-nieuws en geven we eens in de zoveel tijd een gratis signaal weg, zodat de groepsleden zonder abonnement kunnen zien of een abonnement wat voor hun is. 

3. Analyses en signalen

Nu begint het echte werk. De derde categorie omvat alle analyses en signalen gemaakt door Joel, onze trade-expert. Eveneens zie je hier ook het voordeel dat Discord ten opzichte van Telegram geeft. De signalen en analyses zijn namelijk onderverdeeld in verschillende #kanalen waardoor er veel meer overzicht is binnen de server.

De categorie 'analyses en signalen' bestaat, zoals je in bovenstaande afbeelding kunt zien, uit zes #kanalen. Deze kanalen zijn gesloten en alleen te lezen om het overzichtelijk te houden.

#btc-eth-signalen

Hier worden alle Bitcoin en Ethereum analyses en -signalen neergezet.

#altcoin-signalen

Hier worden alle overige altcoin analyses en -signalen geplaatst.

#tylers-corner

Hier worden de analyses van Tyler geplaatst.

#on-chain

Hier worden alle on-chain analyses geplaatst. On-chain analyses zijn analyses die niet gebaseerd zijn op technische analyse, maar op blockchain-data. Bijvoorbeeld door te kijken hoeveel Bitcoin er van mining pools naar de beurzen toegaat. Of hoeveel Ethereum er op exchanges staat.

#ta-verzoeken

Dit kanaal is wel open voor jullie om in te chatten. Hier kunnen jullie namelijk verzoeken plaatsen om Joël een technische analyse te laten doen van specifieke altcoins. Wil je bijvoorbeeld graag instappen in Elrond (EGLD), maar je weet niet of het een goed moment is? Dan kun je hier je verzoekje indienen.

#bot

Het laatste kanaal betreft de bot. Hier houdt een door ons ingestelde bot bij of de prijs een bepaald punt passeert. Door dit kanaal te checken weet je precies of een prijs langs een instapmoment of een uitstapmoment gekomen is.

Wil je weten hoe crypto trading signalen precies werken? Lees hier meer over crypto trading signalen.

4. Discussie

De laatste categorie is de categorie 'Discussie'. Dit kanaal is voor alleen abonnementsleden. Hier kun je onder andere discussiëren met andere community-leden, of vragen stellen aan onze trade-expert Joël.

#algemeen

Dit is het kanaal waar je over alles omtrent Bitcoin en crypto kunt chatten met de community. We willen graag dat iedereen zich thuis voelt in de AllesOverCrypto-server!

#bitcoin

Hier kun je discussiëren over Bitcoin.

#trading

Hier kun je discussiëren en al je vragen kwijt over trading. Als je bijvoorbeeld moeite hebt met het overnemen van de tradingsignalen die Joël gegeven heeft, dan kun je hier om hulp vragen. 

#feeback-technische-analyses

Uiteindelijk is het ons doel om jullie allemaal zelf onafhankelijk en succesvol te laten traden. Dit kanaal is daar perfect voor. Hier krijg je namelijk feedback van Joël op jouw technische analyses. Zo weet jij precies of je analyses goed zijn of wat er nog beter aan kan. 

#ico-ido-ieo

Hier worden alle ICO's, IDO's en IEO's met elkaar besproken. 

#random

Dit is het kanaal waar je het letterlijk over alles en niets kunt hebben. Het hoeft niet per se over crypto te gaan dus! We hopen zo dat jullie je verbonden voelen met ons team!

#support

Het laatste kanaal is het kanaal waar je support kan krijgen op jouw vragen. Lukt er iets niet met invoeren van een signaal op Binance? In dit kanaal helpen we je graag!

LET OP! Je kunt de Discord-categorieën inklappen. Hierdoor zie je niet meer welke #kanalen er in de categorie staan. Je ziet aan het schuine dakje: > of de categorie ingeklapt is. In de afbeelding hieronder zie je dat de categorie 'Analyses en signalen' ingeklapt is. 

Image
Ingeklapte categorie weergeven

Threads

Discord heeft een nieuwe feature genaamd “threads”. Hiermee kan je gemakkelijk discussies volgen over een bepaald onderwerp zonder dat verschillende discussies elkaar overlappen. Een thread is een soort forum post.

In de discord server van Crypto Signals gaan we de threads gebruiken om de trades / signalen bij te houden. Per signaal wordt er vanaf nu een thread aangemaakt onder het relevante kanaal. Zodat we alle trades makkelijker kunnen bijhouden. De updates van een trade worden nu in de desbetreffende thread gedeeld in plaats van in de kanalen: #altcoin-signalen, #short-trades, #btc-eth-signalen en #longterm-signalen.

Met de threads wordt het dus veel makkelijker en overzichtelijker om de trades te volgen én te updaten omdat we alle trades niet in één kanaal hoeven bij te houden.

Dit gaat als volgt in zijn werk:

Als er een nieuwe trade wordt gedeeld, dan posten we die in het desbetreffende signalen kanaal. Bijvoorbeeld: HNT:USDT 12-08
De trade posten we in #altcoin-signalen, vervolgens maken we in dit kanaal ook een thread aan. Dit ziet er dan als volgt uit:

Image
Voorbeeld thread

Als je de trade wilt volgen is het belangrijk om mee te doen met de thread anders ontvang je geen meldingen als we een update delen. Dit doe je als volgt:

 1. Klik op de thread. Nu opent er een venster aan de zijkant van Discord. 
 2. Klik rechtsboven in op “deelnemen”
 3. Nu krijg je de thread te zien onder het kanaal in het rubrieken overzicht en ontvang je meldingen als er een update wordt gedeeld.

Als je de trade / thread niet meer wilt volgen, dan kan je met de rechtermuisknop klikken op de trade en daarna op “thread verlaten” om geen meldingen meer te ontvangen.

Image
Discord thread
Image
Discord thread

De gekleurde bolletjes geven de status van de trades aan:

Image
Discord thread

Er is echter wel een nadeel:

Threads worden (helaas) automatisch gearchiveerd na een bepaalde tijd als er een tijdje niets meer is gepost in de thread. Wij zorgen ervoor dat dit zo min mogelijk gebeurt door de thread tijdig te heropenen. Als de thread van een lopende thread toch wordt gearchiveerd dan kan je het nog altijd terugvinden door op dit icoontje bovenin de balk in Discord te klikken:

Zorg ervoor dat je eerst het juiste kanaal hebt geselecteerd en dan op het thread icoontje (gemarkeerd met rood, linksboven) klikt:

Image
Discord thread

Op deze manier kan je ook alle lopende threads vinden die je nog niet volgt. Als je dan op een thread klikt, dan opent de thread en kan je vervolgens deelnemen om meldingen te ontvangen.

Hoe werkt de Discord-groep van Crypto Mastery?

 We zijn aangekomen bij de uitleg van de Discord-groep van Crypto Mastery. Na het lezen van deze uitleg weet jij precies waar alle onderdelen voor zijn!

Voordat je begint met de uitleg: vergeet niet de Discord-app op je PC, tablet of telefoon te downloaden. De Discord-app werkt super en is volledig gratis. Je kunt op je laptop of PC ook Discord openen binnen je browser, maar de app werkt een stuk beter en sneller.

Discord is onderverdeeld in verschillende onderdelen zodat je zoveel mogelijk overzicht houdt bij elke groep. Om je dit overzicht te laten begrijpen, laten we hier ieder onderdeel van Discord zien. Beginnend bij de grootste onderdelen en steeds verder inzoomend naar de kleinere onderdelen.

Servers

Ten eerste heb je de verschillende servers. Een Discord-server is de overkoepelende groep die uit meerdere kanalen bestaat. Je kan het dus vergelijken met een grote Whatsapp-groep die onderverdeeld is in meerdere kleine groepen.

In de afbeelding hieronder heb ik mijn verschillende Discord-servers in het rood gemarkeerd (linksboven). Zoals je ziet zit ik in vier Discord-servers, waarvan ik momenteel in het menu van de Crypto Mastery-server zit (roze).

De andere vier servers zijn van Crypto Signals, Mina Protocol en Aleph Zero. Deze crypto-projecten hebben dus net als AllesOverCrypto een server aangemaakt die je gratis kunt joinen.

Image
Discord servers gemarkeerd in rood

Categorieën en kanalen

Van Discord-servers gaan we naar Discord-categorieën. Categorieën zijn er om het overzicht binnen Discord-servers te behouden. De categorieën categoriseren namelijk de verschillende #kanalen. De #kanalen zijn alle verschillende sub-groepen waar je een '#' voor ziet staan. De Crypto Mastery Discord-groep is onderverdeeld in vier categorieën, namelijk: 'Welkom', 'Open', 'Crypto Mastery' en 'Discussie'. In de onderstaande afbeelding heb ik deze in het rood gemarkeerd.

Image
Discord categorieën gemarkeerd in rood

1. Welkom

De eerste categorie van de AllesOverCrypto-server is 'Welkom'. Zodra je de AllesOverCrypto-server hebt gejoined, is het belangrijk om als eerst deze #kanalen te lezen. Hier kun je namelijk lezen wat de groep precies inhoudt en welke onderdelen van de server waar voor staan. Alle #kanalen in de categorie "Welkom" zijn dan ook open en beschikbaar voor iedereen.

2. Open

De tweede categorie binnen de AllesOverCrypto-server is 'Open'. Deze categorie, je raadt het al, is ook open voor iedereen. Hier kunnen groepsleden zonder abonnement dus gratis rondkijken. Zo publiceren we hier ook nieuws over de markt in #markt-nieuws en geven we eens in de zoveel tijd een gratis signaal weg, zodat de groepsleden zonder abonnement kunnen zien of een abonnement wat voor hun is. 

3. Crypto Mastery

Nu begint het echte werk. De derde categorie omvat alle signalen en analyse gemaakt door Martijn, onze crypto-expert. Eveneens zie je hier ook het voordeel dat Discord ten opzichte van bijvoorbeeld Telegram geeft. De signalen en analyses zijn namelijk onderverdeeld in verschillende #kanalen waardoor er veel meer overzicht is binnen de server.

De categorie 'analyses en signalen' bestaat, zoals je in bovenstaande afbeelding kunt zien, uit zeven #kanalen. Deze kanalen zijn gesloten en kunnen alleen gelezen worden om het overzichtelijk te houden.

#pool-signals

Hier worden alle Liquiditeits Pool-signalen gegeven. Deze signalen zijn dus gericht op het verschaffen van liquiditeit in ruil voor veel rendement. Weet je niet wat dat is? Geen zorgen, want de ondersteunende video's en livestreams van Crypto Mastery zorgen ervoor dat jij precies weet hoe je de signalen moet opvolgen.

#nft-signals

Hier worden alle NFT-signalen gegeven. Hierbij kun je denken aan unieke NFTs die een grote kans hebben om veel waard te worden in de toekomst.

#farm-signals

Hier worden alle Yield Farming-signalen gegeven. Weet je niet wat dat is? Geen zorgen, want de ondersteunende video's en livestreams van Crypto Mastery zorgen ervoor dat jij precies weet hoe je de signalen moet opvolgen.

#staking-signals

Onder dit kanaal vallen signalen die betrekking hebben op het benutten van staking rewards. Hieronder valt dus het benutten van Proof of Stake cryptomunten. Weet je niet wat dat is? Geen zorgen, want de ondersteunende video's en livestreams van Crypto Mastery zorgen ervoor dat jij precies weet hoe je de signalen moet opvolgen.

#airdrop-signals

In dit kanaal worden airdrop-signalen gegeven. Deze signalen zijn dus gericht op het doorlopen van een bepaald proces in ruil voor gratis cryptomunten. Weet je niet hoe airdrops precies werken? Geen zorgen, want de ondersteunende video's en livestreams van Crypto Mastery zorgen ervoor dat jij precies weet hoe je de signalen moet opvolgen.

#ico-ido-signals

In het laatste kanaal worden veelbelovende ICO's en IDO's gesignaliseert. 

4. Discussie

De laatste categorie is de categorie 'Discussie'. Dit kanaal is voor alleen abonnementsleden. Hier kun je onder andere discussiëren met andere community-leden, of vragen stellen aan onze trade-expert Joël.

#algemeen

Dit is het kanaal waar je over alles omtrent Bitcoin en crypto kunt chatten met de community. We willen graag dat iedereen zich thuis voelt in de Crypto Signals-server!

#off-topic

Hier kun je het over koetjes en kalfjes hebben.

#livestreams

Hier worden alle livestream-links gedeeld. Deze kun je ter plekke meekijken, of achteraf terugkijken.

#videoarchief

Hier worden alle ondersteunende video's geplaatst. Kom je ergens niet uit? Dan kun je dit kanaal raadplegen voor hulp.

LET OP! Je kunt de Discord-categorieën inklappen. Hierdoor zie je niet meer welke #kanalen er in de categorie staan. Je ziet aan het schuine dakje: > of de categorie ingeklapt is. In de afbeelding hieronder zie je dat de categorie 'Crypto Mastery' ingeklapt is. 

Image
Discord

Discord-meldingen

De crypto-markt is enorm dynamisch en kan daarom zijn dat onze crypto-expert Martijn een unieke kans in de markt spot waar snel naar gehandeld moet worden. Op zo'n moment is het handig om meldingen aan te zetten in de Discord-server.

Dat gaat heel eenvoudig in Discord. Je kunt per #kanaal meldingen aan of uitzetten. Je zou bijvoorbeeld niet elke keer een melding willen krijgen als er gechat wordt in het #discussie kanaal.

Door met je rechtermuisknop op het kanaal te drukken kun je meldingen inschakelen per kanaal. Dat ziet er als volgt uit:

Image
Discord

Ik raad je aan om in ieder geval de meldingen van alle #signals kanalen aan te zetten. Hierdoor krijg je een melding van alle signalen op je computer, laptop, telefoon of tablet en kun jij zo snel mogelijk het signaal overnemen.

Conclusie

Discord is volgens ons hét perfecte platform om jullie snel, eenvoudig en overzichtelijk te voorzien van tradingsignalen, DeFi-signalen, analyses en feedback. Dat gezegd hebbende, op het eerste oog kan het wel als ingewikkeld ervaren worden. Maar door te begrijpen wat de verschillende onderdelen van de Discord-server zijn, ben je als het goed is binnen no-time thuis binnen Discord!

Samenvattend:

 • Discord bestaat, in volgorde van groot naar klein, uit servers, categorieën en #kanalen.
 • Als je Discord alleen voor AllesOverCrypto gebruikt, dan heb je dus twee servers: één voor Crypto Signals en één voor Crypto Mastery.
 • De verschillende categorieën onderverdelen alle #kanalen.
 • Je kunt meldingen aan- of uitzetten voor elk kanaal, zodat je meldingen op je PC, laptop en telefoon krijgt.

Hopelijk heb ik je met de blog wegwijs gemaakt in Discord! Ik had er zelf aan het begin ook heel even moeite mee, maar voor je het weet je precies hoe het werkt! Heb je toch nog vragen? Stel ze gerust in het #support kanaal! 

Zit je nog niet in de Discord-server en heb je een vraag erover? Dan nodigen we je graag uit om in onze AllesOverCrypto Facebook groep een balletje op te gooien. Daar zijn AOC’ers en leden van de groep altijd bereid om je vragen te beantwoorden. Zie je daar dan!


Starten met crypto en geen idee waar je moet beginnen?

Kom dan naar onze gratis online crypto training!

Bekijk hier wat je gaat leren!

 

 

Online Bitcoin Training

 

​Met dank aan Postmodern Studio/Shutterstock

Alle uitingen van AllesOverCrypto, waaronder begrepen alle producten (o.a. Crypto Signalen en de Crypto Masterclass), berichten en e-mails, zijn de professionele mening van AllesOverCrypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. AllesOverCrypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.

De uitingen van AllesOverCrypto hebben uitsluitend een educatief karakter en kunnen op geen enkele wijze als financieel, juridisch of fiscaal advies worden opgevat. AllesOverCrypto is geen financieel, juridisch- en/of fiscaal adviseur. Er komt geen adviesrelatie tot stand tussen jou en AllesOverCrypto.

De door AllesOverCrypto gepresenteerde informatie is door haar met de grootste aandacht en zorg samengesteld. AllesOverCrypto kan echter niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Het gebruik van deze informatie gebeurt op jouw eigen risico. Je dient ervan bewust te zijn dat de gepresenteerde informatie, mede door de snelheid waarmee de cryptomarkt zich beweegt, al snel achterhaald is dan wel kan zijn. Wees hiervan bewust bij het bestuderen van de informatie. Daarnaast wordt uitdrukkelijk verzocht de informatie zelf te verifiëren.

Eenieder die in één of meer cryptovaluta wil beleggen dient zijn/haar eigen onderzoek te doen alvorens een beslissing te nemen tot aan- of verkoop van cryptovaluta. AllesOverCrypto is op geen enkele wijze bij dit proces betrokken. Uitsluitend jijzelf bent verantwoordelijk voor jouw eigen aan-en verkoopbeslissingen. Het aankopen van cryptovaluta brengt vanwege de aard van het product en de volatiliteit van de cryptomarkt grote risico’s met zich mee. Deze risico’s zijn zo groot dat het zelfs mogelijk is je hele aankoopbedrag te verliezen. Koop dus geen cryptovaluta die je niet kunt veroorloven te verliezen.