Cryptocurrency kopen - Uitleg voor beginners

Door Derek op zo, 30/07/2017 - 10:02

Het kopen van een cryptocurrency kan je tegenwoordig op veel verschillende platformen doen. Wat ons betreft steken Bitvavo, Bitonic en Binance er met kop en schouders bovenuit. Ga je voor een vertrouwde Nederlandse service en een makkelijk te begrijpen platform, dan kies je Bitvavo. Ga je voor snelheid en ben je bereid hogere kosten te betalen, kies Bitonic. Ben je meer gevorderd en wil je ook in onbekende munten kunnen handelen, kies dan Binance.

 

In deze tabel staat een overzicht van de voor -en nadelen van de drie exchanges. Druk op de knop om gratis een account aan te maken en start je avontuur! Verder in het artikel wordt er per exchange een uitgebreide uitleg gegeven. Hiermee gaat het helemaal lukken! Zo niet, stel je vraag op ons forum en wordt geholpen door de community!

 

Meeste aanbod

Crypto kopen op Binance


 

 • Keuze uit 140+ munten
 • Hoog handelsvolume
 • Goedkoop
 • Ideaal voor crypto trading
 • Lastig voor beginners
 • Duurt lang
 • Geen euro's of dollars
 • Matige Engels klantenservice

Makkelijkst en goedkoopst

Crypto kopen op Bitvavo

 

 • Perfect voor beginners
 • Beste gebruiksvriendelijkheid
 • Direct kopen met euro's (iDEAL)
 • Minimale investering €1,-
 • Goedkoop
 • Keuze uit 48 munten
 • Goede en behulpzame
  Nederlandse klantenservice

Bitcoins op eigen wallet

Crypto kopen op Bitonic


 

 • Redelijk simpel voor beginners
 • Bitcoins kopen met iDEAL
 • Nederlandse klantenservice
 • Snelste manier om Bitcoin te kopen
 • Biedt alleen Bitcoins aan
 • Hoogste kosten van de 3
 • Verstand nodig van software wallets

Meer uitleg nodig?

Bij welke exchange wil je crypto kopen? Klik op de link om in één keer naar de uitleg te springen. Bij punt 4. Account beveiliging kan je leren hoe je jouw account goed kunt beveiligen.

 1. Cryptocurrency kopen op Bitvavo (perfect voor beginners)
 2. Cryptocurrency kopen op Binance (meeste keuze, maar lastiger)
 3. Cryptocurrency kopen op Bitonic (snel, maar duur en lastiger)
 4. Account beveiliging (belangrijk na het aanschaffen van je cryptocurrency's)

We beginnen elke uitleg met een korte samenvatting, gevolgd door een uitgebreide uitleg zodat iedereen erin kan slagen om in crypto te investeren.

Hoe koop ik een cryptocurrency op Bitvavo?

De makkelijkste manier voor beginners om cryptocurrency's aan te schaffen is via Bitvavo. Dit is een relatief nieuw Nederlands handelsplatform dat zich vooral focust op de beginnende cryptohandelaar. Cryptocurrency kopen via Bitvavo is daarom erg eenvoudig en je hebt keuze uit alle grote cryptomunten. Investeren in de top 10 cryptomunten is het meest veilige wat je kan doen en ideaal om mee te beginnen. Het grootste voordeel is bovendien dat je al voor één euro kunt beginnen met het kopen van je favoriete cryptocurrency's. Onderaan dit artikel staat een lijst van coins die het platform aanbiedt. Deze kan je bekijken om erachter te komen of jouw munt ertussen staat.

Aankoopinstructies

Je kan het beste de samenvatting stap voor stap volgen. Als je er niet uitkomt, dan kan je onze uitgebreide uitleg erbij pakken. Hierin leiden we je per stap en met afbeeldingen door het proces heen, zodat je zeker weet dat je het goed doet.

Samenvatting

 1. Meld je hier gratis aan bij Bitvavo
 2. Maak geld over via iDeal. Dit doe je door op "Euro's overboeken naar Bitvavo" te klikken.
 3. Vul vervolgens het bedrag in en kies iDeal als betaalkeuze, zodat het geld binnen een minuut op je Bitvavo-rekening staat. Klik hierna op "Betalen".
 4. Als je vervolgens op "Overzicht" klikt, zie je het geld staan.
 5. Zoek je favoriete cryptomunt op, klik erop en druk vervolgens op "Kopen".
 6. Investeer het bedrag dat je in gedachten hebt in je favoriete cryptommunt. 
 7. Gefeliciteerd! Je hebt je eerste crypto gekocht!

Meld je gratis aan bij Bitvavo

Het is gratis om een account bij Bitvavo aan te maken. Via deze link kan je hier meteen mee beginnen. Let bij het invullen van je gegevens erop dat je de voor- en achternaam gebruikt zoals deze op je paspoort staan. Net als de banken in Nederland, is het voor crypto-handelsplatformen verplicht om hun klanten te kennen.

Nadat je jouw gegevens hebt ingevuld, vraagt Bitvavo je om een Captcha op te lossen. Dit is om te bewijzen dat je geen robot bent. De ene keer is deze wat lastiger dan de andere keer. Gelukkig kan je er net zo vaak over doen als je wilt. Vervolgens ontvang je binnen een paar minuten een mail in je inbox om te bevestigen dat dit jouw e-mailadres is. Daarna kan je inloggen en je volgende stap zetten in het investeringsproces.

Maak geld over via iDEAL

Als je ingelogd bent, kan het zijn dat Bitvavo aangeeft dat je het apparaat moet bevestigen waarmee je inlogt. Dit is puur vanwege de veiligheid. Zo kan een hacker nooit zomaar jouw account in vanaf zijn eigen computer. Om je apparaat toe te voegen, dien je opnieuw via een e-mail je inlog te bevestigen. Dit is eenmalig per apparaat en in onze optiek een goede extra beveiliging van Bitvavo.

Nadat je ingelogd bent, kan je verder met het aanschaffen van je favoriete cryptocurrency. Hiervoor dien je eerst euro's op je account te hebben. Om deze op je account te krijgen, klik je op "Storten en Opnemen". Vervolgens klik je "Euro's overboeken naar Bitvavo" aan en hierna op "Doorgaan".

Image

Vul het bedrag in waarvoor je een cryptocurrency wil kopen en selecteer iDeal als betaalmethode. Selecteer daarna je bank en gebruik een betaalrekening die op jouw naam staat. Als de naam van de bankrekening niet overeenkomt met de naam van je Bitvavo-account, kan Bitvavo het geld helaas niet accepteren. Ga vervolgens door de betaalstappen heen.

Image

 

Het duurt vervolgens één tot enkele minuten voordat je geld op je rekening staat. Dit is ook sterk afhankelijk van de drukte. Om de tijd te doden, kan je natuurlijk mooi een artikel op onze website lezen over een cryptocurrency waarin je misschien wilt investeren.

Je favoriete cryptocurrency kopen

Het is zover! Je kan eindelijk beginnen je favoriete cryptocurrency te kopen. Voor 1 eurocent kan je al in het bezit zijn van sommige crypto. "Kopen & Verkopen" is de knop die je moet hebben. Zorg dat "Digitale valuta kopen" staat aangevinkt en klik op "Doorgaan". Kies op de pagina hierna voor het bovenste vakje "Kopen" voor de cryptomunt die je graag wilt aanschaffen en kies daaronder bij "Betalen" voor euro's. Koop vervolgens de gewenste hoeveelheid van je favoriete cryptocurrency.

Van harte gefeliciteerd!! Je bent nu de trotse bezitter van het nieuwe geld! Er zijn nu verschillende stappen die je kan zetten om wat bekender te worden in de wereld van crypto.

 • Leer crypto trading en probeer zo meer uit je investering te halen.
 • Bekijk de crypto koersen en vind bij de populairste cryptocurrency's een uitgebreide uitleg.
 • Leer meer over hoe je jouw crypto het beste kan beveiligen.

Hoe koop ik een cryptocurrency op Bitonic?

Als je gewoon snel en zonder te veel rompslomp meteen Bitcoin wilt kopen, dan is Bitonic de perfecte exchange voor jou. Je moet wel bedenken dat je geen andere cryptocurrency's kan kopen via Bitonic. Ze bieden momenteel alleen Bitcoin aan. Daarnaast dien je al een Bitcoinwallet te hebben. Als je die nog niet hebt, dan kan je deze hier downloaden

Je kan het beste de stappen in de samenvatting één voor één volgen. Als dit niet lukt, dan kan je onze uitgebreide uitleg erbij pakken. Hierin leiden we je stap voor stap door het proces met ondersteuning van printscreens. Zo weet je zeker dat je het goed doet. 

Samenvatting

 1. Ga naar Bitonic
 2. Vul in het formulier in hoeveel Bitcoin je wilt kopen.
 3. Vul je Bitcoinadres, kies jouw bank en ga akkoord met alle voorwaarden.
 4. Ga door het betaalproces van iDeal heen.
 5. Gefeliciteerd! Je hebt je eerste Bitcoins gekocht!

Vul het formulier in

Het formulier dat je in dient te vullen bij Bitonic staat links bovenin. Als het goed is staat hij standaard op "Bitcoins kopen", maar als dit niet het geval is, dan moet je hier nog even op klikken. Vul hierna het aantal Bitcoin in dat je wilt kopen, of het aantal euro's dat je maximaal wilt uitgeven. Bitonic rekent automatisch voor je uit hoeveel Bitcoins je voor dat bedrag kan aanschaffen. Hiernaast staat aangegeven voor welke koerswaarde je dit koopt. In de afbeelding hieronder is dat aangegeven met het lichtblauwe vierkant. 

Image

Vul het Bitcoinadres in

Je Bitcoinadres is het adres van je Bitcoinwallet waar je de Bitcoins wilt hebben. De Bitcoins die je koopt dienen namelijk naar een speciale wallet hiervoor gestuurd te worden. De wallet waar wij het meest positief over zijn is Exodus, die kan je hier downloaden

Als je de wallet gedownload hebt, open je deze en klik je "Bitcoin" aan. Vervolgens klik je op "Receive". Je Bitcoinadres komt in beeld en deze kan je kopiëren door op het meest linker logootje te klikken. Onderstaande afbeeldingen geven wellicht meer duidelijkheid. 

Image

 

Kopieer vervolgens dit adres.

Image

 

Nu je dit adres hebt gekopieerd, kan je hem bij Bitonic plakken in het veld "Uw bitcoinadres". Vervolgens kies je jouw bank en ga je akkoord met alle voorwaarden. Als het de eerste keer is dat je Bitcoins koopt via Bitonic, dien je jezelf te verifiëren. Dit kan ervoor zorgen dat het wat langer duurt voordat je jouw Bitcoins op je wallet hebt staan. Wel kan je meteen deze Bitcoins kopen voor de koers van nu. Ga door de betaalstappen van iDeal heen om daadwerkelijk je Bitcoins aan te schaffen. 

Gefeliciteerd!! Je bent de trotse eigenaar van het nieuwe geld! Er zijn nu verschillende stappen die je kan zetten om wat bekender te worden in de wereld van crypto.

 • Leer crypto trading en probeer zo meer uit je investering te halen.
 • Bekijk de crypto koersen en vind bij de populairste cryptocurrency's een uitgebreide uitleg.
 • Leer meer over hoe je jouw crypto het beste kan beveiligen.

Hoe koop ik een cryptocurrency op Binance?

Crypto kopen op Binance is niet makkelijk als je dit voor het eerst doet. Mocht je nog maar net begonnen zijn, dan is het verstandig om je crypto via Bitvavo te bemachtigen. Het kan natuurlijk zo zijn dat Bitvavo jouw favoriete cryptocurrency niet verkoopt en Binance wel. In dat geval kan het geen kwaad om te leren hoe crypto kopen op Binance precies in zijn werk gaat. In dit artikel zullen we je de absolute basis uitleggen die je nodig hebt. Onderaan zullen we je een suggestie doen voor meer leesvoer op onze website waarmee je crypto trading onder de knie kan krijgen.

Je kan het beste beginnen door de stappen in de samenvatting één voor één te volgen. Als een bepaalde stap niet lukt, dan kan je onze uitgebreide uitleg eronder erbij pakken. Hierin helpen we je stap voor stap door het proces met ondersteuning van afbeeldingen. Op deze manier weet je zeker dat je het goed doet. 

Aankoopinstructies

 1. Meld je hier gratis aan bij Binance
 2. Druk bovenaan op Assets.
 3. Druk op Deposit bij BTC.
 4. Genereer een eigen deposit adres en kopieer deze.
 5. Maak via deze link een gratis account aan op Bitvavo.
 6. Stort geld op je Bitvavo-rekening via iDEAL.
  Klik hier voor meer uitleg over Bitvavo als je dit nodig hebt.
 7. Koop Bitcoin en stuur deze vervolgens naar het depositadres dat je hebt gekopieerd.
 8. Wacht totdat de bestelling is binnengekomen.
 9. Ga op Binance naar Exchange en klik je favoriete cryptocurrency aan.
 10. Koop de gewenste hoeveelheid van je favoriete crypto aan.
 11. Gefeliciteerd! Je bent in het bezit van jouw favoriete cryptocurrency!

Meld je gratis aan bij Binance

Om crypto te kopen op Binance, dien je eerst een account aan te maken. Dit is helemaal gratis. Nadat je jouw gegevens hebt ingevuld, komt er een puzzelstukje in beeld. Deze dien je via de slider eronder op de juiste plek te krijgen. Vervolgens ontvang je een mail van Binance om je e-mailadres te bevestigen. Binance geeft je een waarschuwing om Google Authenticator aan te zetten. Het is erg belangrijk om dit te doen. We leggen onderaan de pagina uit wat dit is en hoe je dit instelt. Als je gewoon zo snel mogelijk je crypto wilt kopen, dan kan je dit ook later doen. Klik in dat geval op "Skip for now".

Image

Genereer een Bitcoinadres

Voordat je kan beginnen met crypto kopen dien je eerst Bitcoins op je Binance account te krijgen. Je kan op Binance namelijk geen euro's of dollars storten. Je kan alleen crypto kopen door deze om te ruilen voor jouw Bitcoins. Om Bitcoins op je account te krijgen heb je een speciaal Bitcoinadres die bij jouw profiel hoort. Hier kan je komen door op je profiel te klikken. Dit is het oranje poppetje rechtsboven in de taakbalk. Hierna klik je "Geschatte waarde" aan, die als het goed is nog op 0 BTC staat. Je krijgt nu al je balansen te zien. Je kan links bovenin "BTC" invullen om Bitcoin te vinden. Vervolgens klik je naast Bitcoin op "Storting". De afbeelding hieronder laat precies zien hoe je dit allemaal doet.

Image

Als je hierop klikt, komt je Bitcoinadres in beeld. Dit ziet er uit zoals hieronder weergegeven. Door op "Copy Address" te klikken, kopieer je jouw Bitcoinadres. Aan de rechterzijde zie je nog "You have no deposit history" staan. Hier komt straks jouw transactie in beeld als het gelukt is om Bitcoins naar je adres over te maken.

Image

Bitcoin kopen en versturen via Bitvavo

Nu je weet waar je jouw Bitcoin naartoe moet sturen is het tijd om je eerste crypto te kopen met euro's. Dat wordt in dit geval Bitcoin en dat gaat het makkelijkst via Bitvavo. Als je hier nog geen account voor hebt, dan kan dit eenvoudig via deze link doen. Alle stappen die je dient te zetten, kan je vinden onder de kop "Crypto kopen op Bitvavo" bovenaan deze pagina. Je kan daarna weer terug hiernaartoe komen om de net aangekochte Bitcoins naar Binance te verzenden.

Als het je gelukt is om Bitcoin te kopen op Bitvavo, wordt het tijd om deze naar Binance te versturen. Ga op Bitvavo naar "Storten en Opnemen", klik op "Digitale Valuta Opnemen" en druk op "Doorgaan". Kies in het volgende scherm voor Bitcoin en je krijgt een volledig formulier in beeld. Onder de afbeelding leggen we je elk veld hiervan uit.

Image

Bedrag

Vul bij "Bedrag" het totale bedrag in aan Bitcoins dat je naar Binance wilt overmaken.

Transactiekosten

Bij transactiekosten hoef je niks in te vullen. Dit zijn de transactiekosten die je betaalt om je Bitcoins te versturen. Wij kennen geen enkel handelsplatform dat dit goedkoper aanbiedt dan Bitvavo.

Totaalbedrag

Het totaalbedrag is het volledige bedrag dat je betaalt. Dat bestaat uit het bedrag plus de transactiekosten.

Ontvangstadres

Het ontvangstadres is het belangrijkst. Hier vul je het Bitcoinadres in van je Binance account. Deze heb je in de vorige stap als het goed is gekopieerd. Plak deze nu in dit label en controleer voor de zekerheid of beide adressen overeenkomen. Controleer bovendien of het daadwerkelijk je bitcoinadres is en niet van een andere cryptocurrency. 

Controleren

Als je zeker weet dat je het goed hebt ingevuld, kan je op controleren klikken. Hier kan je nogmaals checken of alles goed staat ingevuld. Als je hier zeker van bent, klik je op "Bevestigen". De Bitcoins worden nu naar Binance gestuurd. Het kan even duren voordat ze hier zijn aangekomen. Dit is sterk afhankelijk van de drukte. Ga er maar vanuit dat het een uur kan duren, dan kan het altijd meevallen. In de tussentijd ben je van harte welkom om op onze site artikelen over veelbelovende cryptocurrency's te lezen. En daarna kan je eindelijk beginnen met je favoriete crypto kopen.

Je favoriete crypto kopen

Als je Bitcoins zijn aangekomen op Binance kan je eindelijk je de crypto kopen die je wilt. Ga hiervoor met je muis naar linksboven om op "Beurs" te klikken en vervolgens op "Basis". Je krijgt nu het handelsplatform te zien. Dit is de plek waar het allemaal gebeurt en waar alle crypotraders hun crypto kopen op Binance. Het ziet er ingewikkeld en misschien zelfs een beetje intimiderend uit, maar dat is het niet. Zoals je op onderstaande afbeelding kan zien, hoef je nog maar een paar stappen te zetten. Op deze afbeelding gebruiken we Gifto (GTO) als voorbeeld, maar je kan dit toepassen op elke cryptocurrency.

Je kan rechtsboven zoeken naar je favoriete cryptocurrency. Hiervoor dien je de afkorting (ticker) ervan in te vullen. Daarna klik je eronder op de koers (XXX/BTC). Vervolgens verschijnt onder in beeld het orderformulier. Druk hier eerst op "Market". Vul daarna in bij "Bedrag" hoeveel je van de desbetreffende cryptocurrency wilt aanschaffen.Vervolgens druk je op de grote groene koopknop. 

Image

 

Gefeliciteerd! Het is je gelukt om je favoriete crypto te kopen! Er zijn nu verschillende stappen die je kan zetten om wat bekender te worden in de wereld van crypto.

 • Leer crypto trading en probeer zo meer uit je investering te halen.
 • Bekijk de crypto koersen en vind bij de populairste cryptocurrency's een uitgebreide uitleg.
 • Leer meer over hoe je jouw crypto het beste kan beveiligen.

Je crypto beveiligen

Cryptocurrency kopen is het makkelijkste gedeelte aan dit verhaal. Nu ben je bij het moeilijke deel aangekomen, je crypto beveiligen. Dit is helaas wat lastiger. Ondanks dat alle crypto exchanges als Bitvavo en Binance onwijs goed beveiligd zijn, is het belangrijk om hierin zelf ook je steentje bij te dragen. Wij raden je aan om op handelsplatformen echt alleen crypto te kopen. Als je toch liever ook cryptocurrency's hier wilt bewaren, dien je 2FA Authenticator in te schakelen. We zullen hieronder uitleggen warom en hoe je dit doet op Bitvavo. Dit verschilt niet veel van andere platformen dus deze uitleg kan je voor elk platform gebruiken waar je crypto hebt staan. 

Google 2FA Authenticator

Ik ga hier er vanuit dat het crypto kopen is gelukt en dat je jouw winsten wilt beschermen tegen hackers. Hier geldt hetzelfde als in de rest van het artikel. Probeer eerst via onderstaande stappen de beveiliging in te stellen en als dit niet lukt, bekijk dan de uitgebreide uitleg.

De 2FA Google Authenticator is een programma die elke zoveel seconde een willekeurige 6-cijferige code genereert. Dit werkt op basis van de tijd die op je telefoon (of ander apparaat waar je de app hebt staan) staat ingesteld. Deze extra beveiliging is vrijwel onmogelijk te hacken. Als je dit hebt ingesteld zal een hacker niks aan je wachtwoord hebben.

Samenvatting

 1. Ga naar Google Play of de App Store om de app te installeren.
 2. Open de app en klik op het plusje rechts onderin en druk op "Streepjescode scannen". Dit ga je straks bij stap 5 toepassen.

  Voor de volgende stappen dien je naar de exchange te gaan waar je 2FA wilt instellen en naar de pagina te gaan voor 2FA Google Authenticator. Deze staat meestal bij je profiel onder beveiligingsinstellingen / security settings. Wij gebruiken Bitvavo in dit voorbeeld.
   
 3. Bij Bitvavo ga je naar "Instellingen" en vervolgens klik je bovenin op "Inschakelen" bij "Twee-factor authenticatie".
 4. Vul je wachtwoord in en klik op "Doorgaan".
 5. Scan de streepjescode met je telefoon. 
  Je kan ervoor kiezen om de streepjescode met meerdere toestellen te scannen waarop je de app hebt geïnstalleerd. Zo heb je altijd een back-up voor als je je telefoon kwijtraakt. Dit raden wij ten zeerste aan!
 6. Als je het goed hebt gedaan, heb je nu een 6-cijferige code in beeld van Bitvavo. Vul deze in bij "2FA code" en klik op "Doorgaan". 
 7. Gefeliciteerd! Je account is een stuk beter beveiligd!

Vanaf nu elke keer als je cryptocurrency wilt kopen via Bitvavo, dien je bij het inloggen naast je wachtwoord ook deze 6-cijferige code in te voeren. Het is een klein beetje extra moeite, maar het is absoluut de peace of mind waard. Je weet nooit hoeveel je crypto-investering waard kan worden. Crypto is om deze reden dan ook een zeer populair doelwit onder hackers. Het maakt bovendien niet uit bij welke exchange je zit. Overal waar je cryptovaluta kunt kopen, kan je ook 2FA-Authenticator instellen. Doe dit dus ook! Het werkt overal ongeveer zoals hier uitgelegd.

Google 2FA Authenticator installeren

Ga via deze links naar Google Play of de App Store om de app te installeren. Dit kan je doen met je telefoon of tablet. We raden aan om het op meerdere toestellen te installeren, zodat je altijd een back-up hebt als je jouw telefoon verliest. Je kan dan altijd nog via de betreffende exchange ervoor zorgen dat je bij je crypto kan, maar dit is een hoop gedoe. Als je het allemaal goed hebt geïnstalleerd, kan je in de app rechtsonder op een plusje klikken. Wanneer je dit hebt gedaan, kan je op "Streepjescode scannen" drukken. Dit heb je straks nodig in de volgende stap als we 2FA op de exchange instellen. Onderstaande afbeelding geeft wellicht meer duidelijkheid.

Image

 

Twee-factor authenticatie instellen

Nu je de app op je telefoon hebt, dien je het nog in te stellen op je favoriete handelsplatform. Het is ideaal als je dit nog voor het crypto kopen doet, maar het mag ook achteraf. 

Zoals gezegd, gebruiken we Bitvavo als voorbeeld. Ga in je account naar "Instellingen" en klik vervolgens bij "Twee-factor authenticatie" op "Inschakelen".

Image

 

Vul vervolgens je wachtwoord in en je komt op een scherm terecht met een QR-code. Dit is de streepjescode die je dient te scannen met je Google Authenticator app. Als je dit gedaan hebt (het liefst met meerdere toestellen als back-up), komt er een 6-cijferige code bij je in beeld. Deze code kan je invullen onder de streepjescode. Klik daarna op "Doorgaan". 

Image

 

Gefeliciteerd! Je account is nu bijna onhackbaar! Let er wel op dat vanaf nu elke keer als je crypto wilt kopen via Bitvavo, je bij het inloggen naast je wachtwoord ook deze 6-cijferige code in moet voeren. Dit is een klein beetje extra moeite, maar het is absoluut de extra veiligheid waard. Je weet nooit hoeveel je net aangekochte crypto waard kan is over een paar jaar. Crypto is om precies deze reden dan ook een populair doelwit onder hackers. Het maakt bovendien niet uit bij welke exchange je zit. Overal waar je crypto kan kopen, kan je ook 2FA-Authenticator instellen. Doe dit dus ook! Het werkt overal ongeveer hetzelfde zoals hier uitgelegd.

Er zijn nu verschillende stappen die je kan zetten om wat bekender te worden in de wereld van crypto.

 • Leer crypto trading en probeer zo meer uit je investering te halen.
 • Bekijk de crypto koersen en vind bij de populairste cryptocurrency's een uitgebreide uitleg.

Mocht je super enthousiast zijn over je nieuwe aankoop en wil je graag dat jouw familie en vrienden ook profiteren van deze unieke mogelijkheid om vroeg in deze revolutie van geld te stappen? Schroom dan niet om dit artikel via onderstaande knoppen met ze te delen. Hoe meer mensen de wereld van crypto ontdekken, hoe beter!

Aangeboden cryptocurrency's door Bitvavo

>> Terug naar Crypto kopen op Bitvavo

 1. Ark (ARK)
 2. Bitcoin (BTC)
 3. Bitcoin Cash (BCH)
 4. Cardano (ADA)
 5. Dash (DASH)
 6. DigiByte (DGB)
 7. Ethereum (ETH)
 8. Ethereum Classic (ETC)
 9. GAS (GAS)
 10. Lisk (LSK)
 11. Litecoin (LTC)
 12. Monero (XMR)
 13. Nano (NANO)
 14. Nebulas (NAS)
 15. NEM (XEM)
 16. OmiseGo (OMG)
 17. Ontology (ONT)
 18. Power Ledger (POWR)
 19. Qtum (QTUM)
 20. Ripple (XRP)
 21. Stellar (XLM)
 22. Stratis (STRAT)
 23. Tron (TRX)
 24. Verge (XVG)
 25. Vertcoin (VTC)
 26. Waves (WAVES)
 27. Zcash (ZEC)
 28. 0x (ZRX)
 29. Aelf (ELF)
 30. Aeternity (AE)
 31. Aion (AION)
 32. Aragon (ANT)
 33. Basic Attention Token (BAT)
 34. Cybermiles (CMT)
 35. Decred (DCR)
 36. EOS (EOS)
 37. Golem (GNT)
 38. Icon (ICX)
 39. IOST (IOST)
 40. IOTA (MIOTA)
 41. Loopring (LRC)
 42. NEO (NEO)
 43. Request Network (REQ)
 44. Status (SNT)
 45. STEEM (STEEM)
 46. STORM (STORM)
 47. Substratum (SUB)
 48. VeChain (VEN)
 49. Waltonchain (WTC)
 50. Zilliqa (ZIL)

>> Terug naar Cryptocurrency kopen op Bitvavo

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Log in of Registreer om een reactie te plaatsen!