Binance biedt oplossing voor restwaarde coins

Door Patrick op do, 26/04/2018 - 10:36

Binance heeft een nieuwe feature geïmplementeerd op hun exchange dat ervoor zorgt dat je niet achterblijft met het zogeheten 'Crypto Dust'.

"Crypto dust refereert naar het hebben van een kleine waarde aan cryptocurrency"

Je kan hierbij denken aan 0.0001241 NEO of 0.00000198 Bitcoin. Voorheen was het niet mogelijk deze restwaarde te verkopen op de markt en zat je met een fractie van een coin waar je niets meer mee kon doen. 
Binance heeft het nu mogelijk gemaakt om deze crypto dust om te zetten naar Binance tokens (BNB). Dit is de cryptocurrency van de exchange zelf die wordt gebruikt om transactiekosten mee te betalen. 


Hoe converteer je de restwaarde?
Het is erg gemakkelijk om deze fracties van een coin om te wisselen voor BNB-tokens. Log hiervoor in op je Binance account en ga naar Funds -> Balances

Image

Je ziet dat er een nieuwe button is toegevoegd met de tekst Convert to BNB, klik hierop.

Image

Selecteer vervolgens alle coins/tokens waarvan je de waarde wilt omwisselen. Let er hierbij op dat de totaalwaarde van zo'n coin lager moet zijn dan 0,001 BTC. 

Image

Na het selecteren van de gewenste coins/tokens kan je onderaan op Convert Exchange klikken en daarna bevestig je het omwisselen door op Confirm te klikken.

Image
Image

Je zult nu in jouw BNB-balans de waarde van de conversie zien.

Heb je nog geen account op Binance dan kan je jezelf hier gratis aanmelden voor het platform. Om vervolgens crypto erop te zetten kan je de onderstaande stappen volgen.

Hoe koop ik Algemeen?

Crypto kopen op Bitvavo is een fluitje van een cent. Binnen enkele minuten en voor minder dan een euro kan je al de trotse eigenaar zijn van je favoriete cryptocurrency.

  1. Meld je hier gratis aan bij Bitvavo
  2. Maak geld over via iDeal. Dit doe je door op "Euro's overboeken naar Bitvavo" te klikken.
  3. Vul vervolgens het bedrag en kies iDeal als betaalkeuze zodat het geld binnen een minuut op je Bitvavo-rekening staat. Klik hierna op "Betalen".
  4. Als je hierna op "Overzicht" klikt, zie je het geld staan.
  5. Zoek je favoriete cryptocurrency op, klik erop en druk vervolgens op "Kopen".
  6. Investeer het bedrag dat je in gedachten hebt in favoriete cryptocurrency. 
  7. Gefeliciteerd! Je hebt favoriete cryptocurrency gekocht!

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Log in of Registreer om een reactie te plaatsen!