Er is zo ontzettend veel informatie beschikbaar over Bitcoin dat je soms niet weet waar je moet zoeken. Wat is nu belangrijk om te weten en wat zijn leuke feitjes om aan je vrienden of familie te vertellen? Als een echte Bitcoinfanatiekeling wil je natuurlijk wel op de hoogte zijn van de meest bekende Bitcoinfeiten. Daarom hebben wij in samenwerking met BitcoinPlay (die de originele versie heeft gecreëerd) een Nederlands infographic voor je samengesteld die een mooi overzicht geeft van de 62 mustknown-feite

62 feiten over Bitcoin die je moet kennen [Infographic]

Er is zo ontzettend veel informatie beschikbaar over Bitcoin dat je soms niet weet waar je moet zoeken. Wat is nu belangrijk om te weten en wat zijn leuke feitjes om aan je vrienden of familie te vertellen? Als een echte Bitcoinfanatiekeling wil je natuurlijk wel op de hoogte zijn van de meest bekende Bitcoinfeiten. Daarom hebben wij in samenwerking met BitcoinPlay (die de originele versie heeft gecreëerd) een Nederlands infographic voor je samengesteld die een mooi overzicht geeft van de 62 mustknown-feiten over Bitcoin

Image
Infographic met 62 feiten over Bitcoin

 

Vond je dit een mooie infographic en wil je meer weten over Bitcoin, dan is ons artikel over de Tijdlijn van Bitcoin en de belangrijkste gebeurtenissen die een effect op haar koers hebben gehad ook een aanrader.


Starten met crypto en geen idee waar je moet beginnen?

Kom dan naar onze gratis Online Bitcoin Training!

Bekijk hier wat je gaat leren!

Image
Online Bitcoin Training van allesovercrypto

 

 

 


Hier vind je wat meer uitleg over hoe je crypto kunt kopen en hier vind je de handleiding van de Binance Exchange

Vergeet ons niet te volgen op Facebook, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe artikelen!

Alle uitingen van AllesOverCrypto, waaronder begrepen alle producten (o.a. Crypto Signalen en de Crypto Masterclass), berichten en e-mails, zijn de professionele mening van AllesOverCrypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. AllesOverCrypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.

De uitingen van AllesOverCrypto hebben uitsluitend een educatief karakter en kunnen op geen enkele wijze als financieel, juridisch of fiscaal advies worden opgevat. AllesOverCrypto is geen financieel, juridisch- en/of fiscaal adviseur. Er komt geen adviesrelatie tot stand tussen jou en AllesOverCrypto.

De door AllesOverCrypto gepresenteerde informatie is door haar met de grootste aandacht en zorg samengesteld. AllesOverCrypto kan echter niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Het gebruik van deze informatie gebeurt op jouw eigen risico. Je dient ervan bewust te zijn dat de gepresenteerde informatie, mede door de snelheid waarmee de cryptomarkt zich beweegt, al snel achterhaald is dan wel kan zijn. Wees hiervan bewust bij het bestuderen van de informatie. Daarnaast wordt uitdrukkelijk verzocht de informatie zelf te verifiëren.

Eenieder die in één of meer cryptovaluta wil beleggen dient zijn/haar eigen onderzoek te doen alvorens een beslissing te nemen tot aan- of verkoop van cryptovaluta. AllesOverCrypto is op geen enkele wijze bij dit proces betrokken. Uitsluitend jijzelf bent verantwoordelijk voor jouw eigen aan-en verkoopbeslissingen. Het aankopen van cryptovaluta brengt vanwege de aard van het product en de volatiliteit van de cryptomarkt grote risico’s met zich mee. Deze risico’s zijn zo groot dat het zelfs mogelijk is je hele aankoopbedrag te verliezen. Koop dus geen cryptovaluta die je niet kunt veroorloven te verliezen.