62 feiten over Bitcoin die je moet kennen

Door Derek op dinsdag, 14 november, 2017 - 06:00

 

Er is zo ontzettend veel informatie beschikbaar over Bitcoin dat je soms niet weet waar je moet zoeken. Wat is nu belangrijk om te weten en wat zijn leuke feitjes om aan je vrienden of familie te vertellen? Als een echte Bitcoinfanatiekeling wil je natuurlijk wel op de hoogte zijn van de meest bekende Bitcoinfeiten. Daarom hebben wij in samenwerking met BitcoinPlay (die de originele versie heeft gecreëerd) een Nederlands infographic voor je samengesteld die een mooi overzicht geeft van de 62 mustknown-feiten over Bitcoin. 

 

Er is zo ontzettend veel informatie beschikbaar over Bitcoin dat het soms lastig is waar je moet zoeken. Wat is nu belangrijk om te weten en wat zijn leuke feitjes om aan je vrienden of familie te vertellen? Als een echte Bitcoinfanatiekeling wil je natuurlijk wel op de hoogte zijn van de meest bekende Bitcoinfeiten. Daarom hebben wij in samenwerking met BitcoinPlay (die de originele versie heeft gecreëerd) een Nederlands infographic voor jullie samengesteld die een mooi overzicht geeft van de 62 mustknown-feiten over Bitcoin. 

 

Vond je dit een mooie infographic en wil je meer weten over Bitcoin, dan is ons artikel over de Tijdlijn van Bitcoin en de belangrijkste gebeurtenissen die een effect op haar koers hebben gehad ook een aanrader. 

Vergeet ons niet te volgen op Facebook, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe artikelen!

 

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Log in of Registreer om een reactie te plaatsen!